Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Uusi opintoneuvoja haussa!

Maija – 3.4.2009 09.06 – Opintoasiat, Sekalaiset

Teknis-luonnontieteellinen koulutusohjelma etsii riveihinsä opintoneuvojaa. Työ alkaa toukokuussa tutustuttamisjaksolla edeltävän opintoneuvojan kanssa ja elokuusta 2009 alkaen itsenäisesti. Valinnassa painotamme seuraavaa:

  • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Kykenet toimimaan myös itsenäisesti
  • Olet innostunut opintojen ohjauksesta ja kehittämisestä
  • Et ole aivan opintojesi loppusuoralla

Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen (10 h/vko) kevään 2010 loppuun asti. Työtä voi mahdollisesti jatkaa pidempäänkin. Koska työ on osittain itsenäistä ja vaikuttamisen mahdollisuudet hyvät, työn sijoittaminen opiskeluiden lomaan on helppoa.

Tehtävänkuvasi on auttaa opiskelijoita koulutusohjelman opintoihin liittyvissä asioissa yhdessä osastosihteerin ja opetuksen suunnittelijan kanssa sekä avustaa opinto- ja valmistumissuunnitelmien teossa ja hyväksyttämisessä sekä pää- ja sivuaineiden valinnoissa. Vastuullasi on myös opintoasioista tiedottaminen ja tutoroinnin organisointi.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa tiedekuntaan huoneeseen SC202 viimeistään perjantaina 24.04.09 klo 12:00. Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla opintoneuvojalta opintotl@tut.fi tai suunnittelijalta suvi.ikonen@tut.fi.

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.