Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Kirjapörssi

jaala – 27.8.2013 10.33 – Opintoasiat

Lojuuko nurkissasi vanhoja oppikirjoja, joita haluaisit myydä jollekin toiselle tieteenharjoittajalle? Tai lainata mikäli kirjoihin liittyy suurta tunnearvoa? Vai oletko kenties jotain kirjaa vailla ja haluaisit joko ostaa tai lainata sen?

Ei hätää!

Hiukkasella on wikissä kirjapörssi, jonka kautta lainailu ja myynti sujuu vaivattomasti! Kirjapörssi löytyy osoitteesta:

http://hiukkanen.cc.tut.fi/wiki/Kirjap%C3%B6rssi/Kirjap%C3%B6rssi

Mikäli haluat jättää ilmoituksesi, eri sivuja pääsee muokkaamaan oikeassa yläkulmassa olevan ”Muokkaa” -nappulan kautta. Voit katsoa muokkausikkunassa mallia muista ilmoituksista, miten oma ilmoitus kannattaa jättää. Salasana muokkaukseen on lähetetty sähköpostilistalle.

Ps. Pörssissä voit myydä ja ostaa myös muita tavaroita kuin kirjoja!

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.