Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

LTT:n Fuksisauna 5.9.

jaala – 2.9.2013 15.01 – Fukseille, Tapahtumat

Tättärää!

LTT:n Fuksisauna kokoaa Bionerin, YKIn ja Hiukkasen fuksit yhteen tutustumaan toisiinsa sekä teekkareille läheiseen saunakulttuuriin. Fuksisauna järjestetään torstaina 5.9. teekkarisauna Mörrimöykyllä. Saunailta alkaa fuksien osalta klo 18 ja paikalla kannattaakin olla ajoissa, sillä ohjelma starttaa heti kuuden jälkeen. Vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita paikalle klo 20 alkaen. OPM eli oma pyyhe mukaan.

Tervetuloa saunomaan, laulamaan ja viettämään iltaa hyvässä seurassa!

————————-

Woopwoop!

LTT fuksisauna brings Bioner, YKI and Hiukkanen together and especially their fuksis are invited. We get to know each other and the sauna culture in teekkaris life better. The sauna is 5.9. and for LTT-fuksis program starts 18.00. The older students are invited after 20.00. Bring your own towel!

https://www.facebook.com/events/606650279373804/

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.