Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

2. periodin opintotoimikunnat: aiheina plagiaatintunnistusjärjestelmä, kv-osio ja vmp

jaala – 12.11.2013 19.44 – Fukseille, Opintoasiat

TTY ottaa plagiaatintunnistusjärjestelmä Turnitinin käyttöön. Mitä tämä tarkoittaa opiskelijan näkökulmasta? Entä millainen on tutkintosi yhteydessä suoritettavissa oleva kansainvälistymisosio? Mitä siitä edes hyötyy? Vastauksia näihin kysymyksiin ja moneen muuhun saat 2. periodin opintotoimikunnissa 11.-13.11.

Keräämme myös tuttuun tapaan palautetta kaikesta mahdollisesta opintoihin liittyvästä, oli kyse sitten yksittäisestä kurssista tai tutkintotason ongelmasta. Tule kertomaan mikä mieltä painaa, jotta tiedekuntasi hallopedit saavat vipuvartta omaan työskentelyynsä.

Opintotoimikuntien tarkoituksena on tiedottaa opiskelijoita opintoihin ja opiskeluun liittyvissä asioista ja herättää keskustelua tiedekunnan opetuksen laadusta ja kurssien epäkohdista. Jokainen TTY:n opiskelija on tervetullut, eikä osallistuminen edellytä sitoutumista mihinkään. Opintotoimikunnat ovat tiedekuntakohtaisia. Voit osallistua halutessasi mihin tahansa: esimerkiksi sivuainekursseihin liittyvä palaute kannattaa esittää sopivassa opintotoimikunnassa.

Opintotoimikuntien ajat ja paikat:
LTT (Bioner, Hiukkanen, YKI): keskiviikko 13.11. klo 16:15 salissa S2
TTI (Autek, KoRK, MIK): keskiviikko 13.11. klo 16:15 salissa K1702
TRT (Indecs, Man@ger, TARAKI, TamArk): maanantai 11.11. klo 16:15 salissa Festia pieni 1
TST (Skilta, TeLE, TiTe): tiistai 12.11. klo 16:15 salissa S3

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.