Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Avantouinti feat. Tarzan 6.3. klo 16

Kartsa – 1.3.2015 23.35 – Liikunta, Tapahtumat

Avantouintia tiedossa!

Hiukkanen järjestää perjantaina 6.3. klo 16 alkaen mahdollisuuden avantouintiin ja saunomiseen Suolijärven rannassa. Peräkärrysauna Tarzan on myös paikalla, joten suoraan avannosta pääsee lämmittelemään.

Koska kyseessä on yleinen ranta, on erittäin suotavaa ottaa uima-asu mukaan. Rannalla oleva pukukoppi on auki klo 16-19.
OPM (oma pyyhe mukaan).


Hiukkanen offers you a great opportunity to come and try ice swimming on Friday 6.3.2015 at 16-19 at Suolijärvi. There will be the mobile sauna Tarzan, where you can warm yourself after swimming in ice-cold water. Bring a swimsuit and towel with you and join us!

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.