Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Pii-päivä 14.3.

Kartsa – 3.3.2015 17.52 – Liikunta, Sekalaiset, Tapahtumat

Hiukkanen järjestää yhdessä Luuppi ry:n kanssa Pii-päivä tapahtuman!

Tapahtuma järjestetään TTY:n etunurtsilla lauantaina 14.3. klo 14 norsupallo tunnelmissa. Palloilun jälkeen olisi tarkoitus siirtyä kiltaan hieman lautapelailemaan. Mikäli luontoäiti ei suosi meitä, pelaillaan lautapelejä killassa klo 14 alkaen.

—-

Hiukkanen organizes a Pi Day event with Luuppi on 14.3. at 14.

The event is held at TUT Front Yard and we are going to play Norsupallo (football with an exercise ball). If the weather is bad we are going to play some board games in our guildroom instead of norsupallo.

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.