Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Megazone

Stinde – 9.3.2015 14.15 – Liikunta

Hiukkanen järjestää Megazone peli-illan ma 23.3. klo 20-24 Siperian liikekeskuksen (Itäinenkatu 9-13) megazone areenalla. Tapahtumassa pelataan megazonea eri pelimuodoilla, esimerkiksi joukkuepelinä, yksilöpelinä, minijoukkuepelinä sekä death match pelinä.

Jos megazone ei ole aikaisemmin tuttu, niin nyt on mahdollisuus tutustua perinpohjin peliin edullisella hinnalla. Megazonessa on siis kyse laser sodasta, jossa ideana on ampua scifi-laser-aseilla vastustajan liiveihin sekä tukikohtiin. Peli on kontaktiton, väkivallaton. Hintaa koko 4h ultimaattiselle pelisessiolle kertyy noin 20 euroa riippuen osallistujamäärästä.

Tapahtumaan mahtuu maksimissaan 30 hlö. Ilmottautuminen alkaa ke 11.3 klo 12.00. ja päättyy ti 17.3 klo 23.59. Ilmottautuminen on sitova! Tapahtuma järjestetään, jos ilmottautuneita on vähintään 20 ma 16.3 klo 12 mennessä. Ilmottautumislinkki:

http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/megazone

Megazonea varten et tarvitse itse mitään varusteita, vaan kaiken tarvittavan saa paikan päältä. Pelit voidaan myös lopettaa siten, että kaikki halukkaat kerkeävät bussiin ennen yömaksun alkamista.

-Lasse Enäsuo

***

Hiukkanen organizes Megazone game-night on 23.3. at 20-24 in Siperia (Itäinenkatu 9-13). For one player the 4 hour of gaming will cost around 20 € depending on how many people will participate. If you are interested, signing up begins on 11.3. at 12 and end on 17.3. in http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/megazone. The sign up will be binding. For more information, contact Lasse Enäsuo.

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.