Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Hiukkasen avajaissauna / Opening sauna ma 7.9.

Hermetus – 31.8.2015 23.27 – Fukseille, Tapahtumat

(In English below)

Taas olisi saunaa tarjolla, tällä kertaa avoinna koko jäsenistölle koko illan!

Täksi illaksi peräkärrysaunamme Tarzan on saanut kaverikseen myös uljaan kylpytynnyrin! Jotta illasta ei ohjelmaa puuttuisi, klo 20 pelataan Herwantapeliä parin kierroksen verran. Illan aikana pääsee myös pelailemaan muita lautapelejä, sillä killan pelivarastot roudataan saunalle mukaan! Sanottakoon myös, että tarjottavat eivät tältä saunalta ihan heti lopu.

Saunavuorot jakautuvat siten, että naisten vuoro on illan aluksi klo 18 ja miesten vuoro heti perään klo 19. Molemmat kestävät kokonaisen tunnin.

Herwantapeliin osallistumista varten tarvitset kolme kaveria (eli neljän hengen joukkueen) ja 8 e osallistumismaksun per henkilö. Ilmoittautumiset otetaan vastaan saunalla.

 


 

Hiukkanen is organizing a sauna evening on Monday 7.9. at the Teekkarisauna Mörrimöykky at 6 o’clock pm. Our mobile sauna Tarzan will of course be there, and His Majesty will be accompanied by an outdoor hot tub!

We will also be playing two rounds of Herwantapeli starting at 8 pm. To participate in the game you will need three teammates and 8 euros per person for the participation fee. Feel free to form teams at the sauna! Other board games and such will also be available to play.

The sauna will be reserved for women from 6 to 7 pm and for men from 7 to 8 pm. After this the sauna is open for everybody.

 

 

 

Yksi kommentti.

Yksi kommentti

Sharmin, 26.11.2015 17.08

I’d put it on VRBO.com. Anyone who is considering a ranetl will look there. You’d better get it up today.You’re pretty late in the game to go after ESPN. They’ve probably booked their travel 1+ year out. Teams are probably booked in advance by the NCAA.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.