Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Hiukkasen Tichu-turnaus / Tichu tournament

Stinde – 5.10.2015 15.17 – Tapahtumat

Morjensta!

Hiukkasen Tichu-turnaus alkaa ma 19.10 heti tenttiviikon jälkeen! Etsi itsellesi siis pari ja ilmottaudu huikeaan turnaukseen. Jos et ole pelannut aikaisemmin tichua, niin nyt on hyvä aika opetella pelaamaan. Lähde siis pitämään hauskaa ja haastamaan killan muita pelaajia!

Alkulohkoihin on varattu aikaa noin 2 vko ja jatkopeleihin 1-2 vko eli viikossa tulee pelattavaksi vain 2-3 peliä eli osallistuminen ei syö mahdottomasti vapaa-aikaa. Pelejä ei pelata tiettyyn määrättyyn kellonaikaan, vaan pelaavat jengit saavat sopia mieleisen ajan keskenään. Otteluohjelmasta sekä muista käytännön järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin ilmottautumisen sulkeuduttua.

Turnauksen osallistumismaksu on 2 euroa/joukkue, millä kustannetaan parit uudet tichu-kortit kiltaan sekä palkinnot voittajille.  Ilmottautuminen on auki 15.10 klo 23.59.59 asti osoitteessa http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/tichu15

********

Hello!

Hiukkanen is organizing a Tichu tournament (the card game everyone plays

in the guild room) from 19.10. onwards. You must find a pair for your team and the participation fee is 2 euros per team. Sign up here (only in Finnish): http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/tichu15

Lasse
Liikuntavastaava

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.