Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

RankkaXQ 2015

Stinde – 5.10.2015 15.03 – Opintoasiat, Tapahtumat

Moi!

RankkaXQ tulee taas, tule sinäkin! (tirsk) Hiukkasen RankkaXQ järjestetään tänä vuonna 4.-6.11. ja suuntana on Oulu. Oulu pilaa aina kaiken, Oulussa on meri ja baarissa enemmän naisia kuin miehiä. Lähde exculle selvittämään pitävätkö nämä asiat paikkansa ja kenties selvittämään uusia Ouluun liittyviä totuuksia.

Mukaan lähtee myös Turkulaisia fysiikan opiskelijoita. Alustavat ilmoittautumiskiintiöt ovat 35 Hiukkaselle ja 15 Deltalaisille. Ilmoittautuminen aukeaa viikon päästä torstaina 8.10. klo 12.00. Varaa siis tämä aika kalenteristasi jo nyt, jos haluat olla mukana syksyn eeppisimmällä reissulla.

Menomatkalla olemme menossa tutustumaan Patria Aerostrucutresiin ja heidän tuotantotiloihin Jämsässä. Seuraavana päivänä menemme tutustumaan Oululaisiin yrityksiin, jotka varmistuvat myöhemmin. Oulussa yövymme molemmat yöt Teekkaritalolla ja molempina iltoina on luvassa ohjelmaa. Excubussin kuskina toimii tuttu ja luotettava Hene. Lisätietoa excun hinnasta ja muusta tulee alkuviikosta. Jos ilmenee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Terveisin,
Joonas Pekkonen
Excursiovastaava 2015

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.