Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

YO-kunnan peli-ilta 7.10

Stinde – 5.10.2015 14.58 – Tapahtumat

Heiphei!

Hiukkanen järjestää perinteikkään YO-kunnan peli-illan keskiviikkona 7.10 kello 17.00. Paikkana toimii entinen kahvila Voltin tila, sähkötalon ala-aulassa. Tule paikalle pelailemaan lautapelejä ja nauttimaan hyvästä seurasta. Tarjolla pientä naposteltavaa, ja fukseille fuksipisteitä!

-Suomeksi yllä–

Hello!
Hiukkanen will organize Student Union’s gaming night on wednesday 7.10 at 17.00. The location is lower lobby of sähkötalo, where cafe Voltti used to be. Come there to play board games and enjoy the company. There will be some snacks for participants and fuksipoints for fuksis!


Antti Laitinen
Hiukkasen puuhapete 2015

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.