Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Ilmoittaudu hallitustyrkyksi

Stinde – 20.10.2015 23.36 – Sekalaiset

**In English below**

Hiukkasen hallitus antaa juuri sinulle ensimmäistä kertaa mahdollisuuden tuoda koko jäsenistölle tietoon halukkuutesi ilmoittautua hallitustyrkyksi 17.11. pidettävässä syksyn yleiskokouksessa. Hallitustyrkyksi voit ilmoittautua lähettämällä tyrkkymailin, jossa kerrot ainakin seuraavat asiat itsestäsi:

  • Nimi
  • Vuosikurssi
  • Pestikiinnostuksesi
  • Kuvaus itsestä
  • Perustelu, miksi olisit paras henkilö pestiin/pesteihin
  • Kuva (vapaaehtoinen)

Yleiskokouksessa valittavat pestithän ovat pitkään olleet puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, emäntä, isäntä, fuksivastaava, tapahtumavastaava, xqvastaava ja kiltamestari.

Tyrkkymailin lähettäminen ei ole edellytys hallitustyrkyksi ilmoittautumiselle, eli edelleen voit ilmaista kiinnostuksesi pesteihin yleiskokouksessa tuttuun tapaan. Tyrkkymailit kerätään Liaanin toimesta ja julkaistaan yhtenä pakettina Liaanin nettisivuilla yleiskokouskutsun yhteydessä. Tyrkkymailit voi lähettää osoitteeseen liaani@hiukkanen.fi. Tyrkkymailien deadline on 7.11. 18:00.

**************

Election season is coming up and if you are interested in a position in the board of Hiukkanen, you can send an application email to liaani@hiukkanen.fi. The deadline is on 7th November at 18:00. Because the official language of Hiukkanen is Finnish, fluent Finnish skills are required.

Terveisin
Tiia Virtanen
Liaanin päätoimittaja ja Hiukkasen tiedotusvastaava

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.