Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Pubirundi 2015

Stinde – 20.10.2015 23.33 – Sekalaiset

Tänäkin syksynä Hiukkanen järjestää jäsenistölleen pubirundin! Päivämääräksi on arvottu tämän viikon keskiviikko, elikkäs 21.10. Aloitamme illan uurastuksen Kultaisesta apinasta klo 18. Saapukaahan paikalle ajoissa, sillä kyseisestä ravitsemusalan erikoisliikkestä jatkamme matkaa noin klo 18:45. Mukaan tarvitsette mahdolliset haalarit ja bussikortin tai vastaavan kyvyn matkustaa TKL:n busseilla.

Jos ette ehdi Kapinaan, saanette porukan kiinni soittamalla jollekin baarikierroksella mukana olevalle henkilölle.

Ossi Juntunen
Hiukkasen kiltamestari 2015

——–

Hello!

Hiukkanen is organizing a pub crawl next wednesday (21.10.). The crawl will start from Pub Kultainen apina in Herwanta at 18:00. We will be moving on from there at 18:45, so try to arrive before that. You will need some form of currency to travel by bus.

Ossi Juntunen
Guildmaster 2015

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.