Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Hiukkasen kesätapaaminen 2016

Stinde – 27.5.2016 23.58 – Tapahtumat

Heippatirallaa!

**in English below**

Hiukkasen kesätapaaminen eli ennen syksyy tapahtuva hengailu lähestyy jälleen! Tänä vuonna se järjestetään 8.-10.7. Kimmoteemun huvilalla Vesilahdessa!!

Siirtyminen huvilalle tapahtuu kimppakyydein, joten ilmoita mahdollisesta autosi käytettävyydestä. Mikäli koet, että autot vain saastuttavat ja mieluummin vietät aikasi ulkoilmassa, kukaan ei kiellä sinua pyöräilemästä paikan päälle (matka on noin 30 km). Huonon sään sattuessa myös pyöräilijöille pyritään järjestämään paikka kimppakyydeissä.

Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/kesatapaaminen16. Ilmoittautuminen on auki 30.6. asti ja ilmoittautuneille tulee lisäinfoa lähempänä tapahtumaa. (Huom! Ilmon ääkköset ei toimi, joten olkaa nokkelia, niin kuin minäkin olin ilmoa tehdessäni..)

Mikäli kesätapaamiseen liittyen on kysyttävää, voi ottaa yhteyttä sähköpostitse allekirjoittaneeseen.

***

Hiukkanen is organizing the summer gathering once again! The exact dates are 8.-10.7.2016 and the place is Kimmoteemu’s villa. People travel there by shared car rides. You can also get there by your bicycle. Unfortunately the sign-up link ( http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/kesatapaaminen16 ) is only in Finnish but the good news is that it’s open until 30.6. For the people who signed up, there will be more information closer to the event. 

If you have questions about the summer gathering, send me an email (Tiia, rahastonhoitaja@hiukkanen.fi).

Terveisin/BR,
Tiia Virtanen
Hiukkasen rahastonhoitaja / Treasurer of Hiukkanen
rahastonhoitaja@hiukkanen.fi

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.