Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Löytötavarat hävitetään killasta – hae omasi pois! | Lost items will be thrown away – come pick up yours!

Jupeli – 22.8.2016 18.50 – Kilta-asiat

Kiltahuoneen naulakossa ja reppuhyllyssä lojuneet kamat ovat nyt siirretyt pahvilaatikkoon naulakon alle. Tavarat on haettavissa torstaihin 1.9. asti. Perjantaina 2.9. tavarat ovat vapaata riistaa kaikille ja tämän jälkeen loput heitetään jätelavalle.

Kuvat löytötavaroista galleriassa: http://hiukkanen.cc.tut.fi/gallery3/L-yt-tavarat-22-8-2016

—-

Guildroom has been accumulating lost items. All the stuff from the backpack shelf and clothesrack have been photographed and thrown on a box under the clothesrack in the guildroom. If you have left something, you have until thursday 1.9. to come pick it up. On friday 2.9. all of the lost items are free for all and what’s left after that will be thrown away.

Pictures of lost items can be found in the gallery: http://hiukkanen.cc.tut.fi/gallery3/L-yt-tavarat-22-8-2016

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.