Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

FysikerFest 2016

Kartsa – 21.9.2016 15.25 – Kilta-asiat, Tapahtumat, Työelämä

English below

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 26.9.2016 klo 21.00 osoitteessa
http://www.fyysikkokilta.fi/fysikerfest/

FysikerFestit ovat taas tuloillaan. Tänä vuonna tapahtuma valtaa Otaniemen 21.-23.10.2016 Fyysikkokillan saattelemana. Festit saavat myös uusia tuulia Suomen Fysiikanopiskelijat ry:n muututtua Suomen fysiikan-­ ja matematiikanopiskelijat ry:ksi (SFMO). Ota siis kaverit mukaan ja orientoidu kehää pitkin klubin suuntaan!

Tapahtuman aikana osallistujat pääsevät kuuntelemaan alaan liittyviä luentoja, excuilemaan Otaniemessä, sekä tapaamaan muita fysiikan opiskelijoita ympäri Suomea. Festeillä järjestetään myös esikarsinnat kansainväliseen PLANCKS 2017 -fysiikkakilpailuun.

Ohjelmassa mm.
-Luentoja, aiheina mm. ”Mikko Möttönen: Quantum Knots”, “Jarmo Malinen: DICO — A speech acoustic model for vowel production”
-Excursioita
-Posterisessio, jokaisella mahdollisuus tuoda paikalle tieteellinen posteri vapaavalintaisesta aiheesta

Perjantai-iltana osallistujat pääsevät sitsailemaan, nauttimaan esiintyjistä ja juhlimaan aamuun asti. Sitseille mahtuu 150 henkeä. Sitsimaksu sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan, ruokajuoman ja kaksi snapsia. Sitseille osallistumattomilla on tarjolla rento illanviettoa vaihtoehtoisen ohjelman merkeissä. Sitsien jatkot ovat avoimet kaikille festivieraille.
Lauantaina kyykätään, saunotaan, paljuillaan, ja vietetään iltaa rantasaunan huomassa.

Osallistuminen festeille kustantaa 10 € ja sisältää aamupalan, excut, luennot, haalarimerkin ja iltaohjelman sitsejä lukuunottamatta. Sitseille pääsee 15 eurolla. Maksaminen tapahtuu oman SFMO:n jäsenjärjestön kautta.

Ulkopaikkakuntalaisille on myös majoitusmahdollisuus. Majoitukseen tulee ilmoittautua erikseen.

Nähdään lokakuussa!

Tapahtumaa ovat tukemassa
TTER – Teekkaritoiminnan edistämisrahasto
TEK – Tekniikan akateemiset
Suomen Fyysikkoseura Ry

——————————————-

Fysikerfest is a student conference organized since 2000. FysikerFest 2016 is organized by the Guild of Physics in Otaniemi during 21.10.-23.10.2016. Fresh winds blow this year as the SFO, or the Finnish Association of Physics Students has become SFMO: Finnish Association of Physics and Mathematics Students. So grab your friends and orientate yourself towards the club!

Part of the program will be in English.

During the event you get to meet other physics and mathematics students, attend interesting lectures, join the excursions, enjoy the academic table party sitsit and much more. Program includes but is not limited to
Lectures; ”Mikko Möttönen: Quantum Knots”, “Jarmo Malinen: DICO — A speech acoustic model for vowel production”
-Excursions
-Poster session, where anyone has a chance to bring their own academic poster
-PLANCKS physics competition
-Parties !

On Friday evening you get to participate in the academic table party Sitsit and party until dawn. There is room for 150 people. Sitsit includes a three course meal, some wine and two schnapps’s. The sitsit after party is open for all Fest participants. On Saturday you can play Kyykkä, enjoy our sauna & hot tub and party until the dawn again.

The Fysikerfest costs 10€ and includes the lectures, an overall patch, breakfasts, excursions and leisure program. There is also an accommodation for participants outside Helsinki central area. The sitsit costs additional 15 €. Payments are handled through your own SFMO organization.

You have to register to the excursions and accommodation separately. The places are limited!

Registration opens on 26th of September at 21.00 at http://www.fyysikkokilta.fi/fysikerfest/. You have to register to the PLANCKS, Poster session, excursions and accommodation separately. They are limited, so be quick!

See you in October!

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.