Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Hiukkaskyykkä

Elfred – 13.1.2017 09.44 – Fukseille, Liikunta, Tapahtumat

In English below

On tullut aika ratkaista Hiukkasen kyykkämestari vuosimallia 2017. Hiukkaskyykkä järjestetään tänä vuonna lauantaina 21.1. klo 11-> polymeerihallien luona eli TTY:n takaparkin takana. Finaali alkaa noin klo 16 riippuen joukkueiden osallistumismäärästä. Osallistumismaksu on 2 euroa/joukkue, joka maksetaan joukkueiden saapuessa turnauspaikalle. Paikan päällä on tarjolla myös TEK:in makkaraa sekä kuumaa mehua. Hiukkaskyykkä pelataan akateemisilla kyykkäsäännöillä
(katso linkki) http://kyykka.fi/säännöt

Kasaa siis 4 hengen joukkue ja osallistu kuumaan kyykkäkarkeloon. Etenkin fukseille Hiukkaskyykkä on juuri oikea paikka harjoitella kyykkäämistä. Ilmottautuminen on auki keskiviikkoon 18.1. klo 23.59.59 asti. Valitkaa joukkueestanne kapteeni, joka ilmoittaa koko joukkueensa kyykkäturnaukseen alla olevasta linkistä ja ottaa vastuu osallistumismaksun (2 euroa/joukkue) maksamisesta paikan päällä. Joukkueiden kapteeneille ilmoitetaan ilmon sulkeuduttua tarkka otteluohjelma, säännöt yms..

http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/hiukkaskyykka17

Hiukkaskyykässä paras fuksijoukkue saa paikan 11.2. pelattaviin akateemisen kyykän MM-kilpailuihin, joten tulkaa fuksit pelaamaan kyykkää sankoin joukoin.

 

Hiukkanen organizes the Hiukkaskyykkä tournament in 21.1. at 11->. Participation fee is 2 euros/team. There will be sausages and hot juice by TEK. You can see the rules of the game at http://kyykka.fi/rules

Choose your team captain who will sign up your whole team in this link http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/hiukkaskyykka17
The link is open until 18.1.

The best Fuksiteam gets a free place in MM-kyykkä (11.2.)

What: Hiukkaskyykkä tournament
When: 21.1. at 11->
Where: Behind the parking lots close to the beach volley field
How much: 2 euros/team

See you all there!

Ei kommentteja.

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.