Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Alumniuutisia

Alumnikyykkä 3.3.2012

Vuoden 2012 alumnikyykkä pidetään lauantaina 3.3.2012.

Ennakkotietoja vastoin tapahtuma järjestetään TTY:n takaparkissa ja Teekkarisaunalla. Päivä aloitetaan klo 14.00 alkavalla kyykällä takaparkissa, josta siirrytään Teekkarisaunalle lämmittelemään, nauttimaan ruuasta, juomasta, seurasta, ohjelmasta ja saunasta tietysti!

Tapahtumalle tulee hintaa 15-20 euroa. Hinta määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, eli mitä enemmän teitä on, sitä halvempaa on lysti! 🙂 Maksutiedot ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Hinta sisältää kyykän, saunan ja saunalla tarjottavan ruuan ruokajuoman kera. Kyykässä on tarjolla makkaraa ja kaakaota.

Ilmoittautuminen on auki jo menneestä hetkestä aina 27.2.2012 klo 23.59.59 asti. Huomatkaa, että tapahtuman osallistujamäärä on rajattu viiteenkymmeneen (50), joten nopeus on valttia! 🙂 Ilmoittaudu osoitteessa:
http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/alumni12

Kyykkään et tarvitse valmista omaa joukkuetta, mutta jos sinulla sellainen on, voit ilmoittaa sen ilmokikkareessa.

Historiikkia saatavilla nyt myös postimyyntinä!

Hiukkasen 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi teetetty historiikki ”Kierroksia Hiukkaskiihdyttimeen” on jo ollut jonkin aikaa myynnissä, ja nyt saat halutessasi tilattua sen myös suoraan kotiisi!

Historiikkissa kerrotaan erittäin kattavasti sanoin ja värikuvin Hiukkasen kehityksestä ja tapahtumista viimeisten kymmenen vuoden ajalta, eli vuosilta 1999-2009. Teoksessa käsitellään mm. Hiukkasen kiltahuoneen muuntautumista uuteen ulkonäköönsä, excuilua, jäynämenestystä ja alumnitoiminnan alkamista. Historiikin on koonnut Reetta Eiranen Tampereen yliopistolta, ja pituutta teoksella on 55 sivua.

Teoksen saat haltuusi seuraavin toimenpitein:

* Lähetä osoitetietosi osoitteeseen alumnivastaava[at]tut.fi viestin aihe tägättynä [Historiikki]:lla (esim. [Historiikki]Tilaus)

* Maksa 17e Hiukkasen tilille osoitteeseen 143930-113806 viitteellä 2053

* Odota n. 2 viikkoa

* Avaa paketti

Mikäli haluat saada omistukseesi tämän historiallisen ja selvästi hintaansa arvokkaamman tuotoksen, toimi heti! Tuotetta on olemassa erittäin suuri vain rajattu määrä.