Preparation course

Unfortunately, this course is only for Finnish-speaking students .

Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen tarjoaa DI-valmennuskurssin myös syksyllä 2023 ilmaiseksi!

Kurssi sisältää itseopiskelumateriaalin eli paljon tehtäviä, jotka on laadittu lukiomateriaalien sekä aiempien valintakokeiden pohjalta. Kurssilaisille jaetaan

  • helpompia monivalintatehtäviä matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta. Tehtävät toimivat johdatteluna ja niihin on tarjolla malliratkaisut.
  • perinteisiä ns. paperitehtäviä matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta. Lisäksi yksi ongelmanratkaisutehtävä. Kaikkiin tehtäviin saa esimerkkiratkaisut.
  • harjoitusvalintakoe ratkaisuineen, joka mukailee oikean DI-valintakokeen rakennetta.

Kurssilla ei siis ole tarjolla varsinaista opetusta, vaan se perustuu pitkälti tehtävien tekoon. Hiukkasen DI-valmennuskurssi on todella hyvä tuki itsenäiselle opiskelulle, sillä se luo hyvän rytmitetyn rutiinin lukio-opintojen kertaamiseen sekä valintakokeeseen valmistautumiseen.

Kurssia vetää vapaaehtoiset teknis-luonnontieteellisen ja DI-opettajalinjan fysiikan, matematiikan ja kemian opiskelijat. He myös auttavat mahdollisuuksien mukaan tehtävien tekemisessä.

Pääset ilmoittautumaan kurssille click here!

Ilmoittautumisia tarkastetaan vähintään kerran viikossa. Ota siis huomioon, että voi mennä viikko ennen kuin saat kurssimateriaalin käyttöösi.

Tervetuloa kurssille!

Jos sinulla on mitään kysyttävää valmennuskurssista, olethan yhteydessä valmennuskurssi@hiukkanen.fi!