Hiukkanen-logoHiukkanen fuusioi Tampereen teknillisen yliopiston fysiikan, kemian, matematiikan ja ohjelmistotieteen opiskelijat.
Hiukkasella opiskelevat myös uuden englanninkielisen kandidaatinohjelman opiskelijat. Hiukkasen korkeimpana prioriteettina
on puolustaa tutkinto-ohjelmamme opiskelijoiden etuja kaikin todistetuin kaavoin ja aksioomin. Saman arvon prioriteettiasteikossa
saavat myös virikkeellisen vapaa-ajanvietteen järjestäminen sekä avun ja vertaistuen jakaminen opintoja koskevissa ongelmatilanteissa.

Hallitustoiminta

Fuksivuoteen ja Hiukkaseen uudet opiskelijat johdattaa fuksi-ihmiset ja tutorit, mutta killan toimintaa ylläpitää hallitus. Näiltä sivuilta tulet löytämään paljon tietoa niin killasta kuin toiminnan takana olevista henkilöistä. Hallitustoiminta on vapaaehtoistoimintaa killan jäsenistön etujen hyväksi ja myös uusilla opiskelijoilla on mahdollista päästä tutustumaan hallitustoimintaan syksyksi. Tästä ja monesta muusta asiasta teille tullaan kertomaan orientaatioviikolla ja syksyn aikana. Hallituksen jäsenet löydät Hiukkasen sivuilta, joten tule rohkeasti nykäisemään hihasta mikäli kiinnostus toimintaan herää!

Hiukkasen oma kiltalehti 

Liaani on enimmäkseen Tampereen teknillisen yliopiston teknis-luonnontieteellisen koulutusohjelman ainejärjestö Hiukkasen enimmäkseen oma lehti, jossa käsitellään enimmäkseen oman killan enimmäkseen ajankohtaisia asioita enimmäkseen asialliseen sävyyn.

Joka vuosi Liaani toimittaa erikoisnumeron, joka toimii uusille opiskelijoille lähetettävänä infomateriaalina. Tänä vuonna Hiukkanen toimittaa teille tämän materiaalin nettisivujen muodossa. Alalehdiltä löydät niin fuksi-ihmiset ja tutorit, infoa killasta sekä hallituksesta. Liaanin toimitus suosittelee sivustoon tutustumista jo hyvissä ajoin ennen lukuvuoden alkua.

Toivottavasti kaikki muistavat nauttia kesästä ja levätä jo varastoon, sillä lukuvuoden alussa alkaakin sitten ainutkertainen matka fukseudesta kohti teekkariutta. Onnea kaikille vielä opiskelupaikasta ja tervetuloa Hiukkaselle!

Seuraa meitä:

Hiukkanen on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Käy seuraamassa ja tsekkaamassa kuluvan kesän ja menneiden vuosien meininkejä jo etukäteen!

Facebook

Instagram