Liaani 2015

Liaani on kiltalehtemme, joka perustettiin vuonna 2011. Homma alkoi yhden ihmisen visiosta ja nyt muutama vuosi myöhemmin, toimitamme edelleen hienoja tuotoksia jäsenistön, muun kampuksen ja ulkopaikkakuntalaisten ystäväkiltojemme iloksi. Liaanin vanhoja julkaisuja pääset lukemaan hiukkaswikin julkaisut -osiosta.

Lehti, jota nyt luet, on erikoisnumeromme, joka toimitetaan uusille opiskelijoille kesällä. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa lehti toimitetaan sähköisessä muodossa, joten valitettavasti et pääse hypistelemään tuotostamme.

LiaaniesittelyLiaanin tarkoituksena on antaa leikkipaikka lehden toimittamisesta kiinnostuneille ihmisille ja samalla olla huumorilla höystettyä vaihtoehtoista luettavaa koulukirjoille. Liaanin toimintaan ovat tervetulleita kaikki! Lehden toimitus on ollut jo monta vuotta sama porukka, joten uusien ideoiden ja toteuttajien löytyminen on vain plussaa. Mikäli siis tunnet suurta (tai vähän pienempääkin) paloa juttujen kirjoittamiseen, valokuvaamiseen tai muuten vain ideoimiseen, niin ota ihmeessä yhteyttä päätoimittajaan.