ATK killassa

Koulukirjojen ja pelien lisäksi kilta tarjoaa myös virtuaalisia palveluita opiskelijoille. Tämä kattaa mm. nettisivut, josta löytyy kuvia kaukaa ja ei niin kaukaa menneisyydestä, sekä hallituksen jäsenten ja muiden tärkeiden ihmisten yhteystiedot. Sivuilta löytyy myös oma wiki, jossa on tietoa killan historiasta, sisäpiirin jutuista ja muista satunnaisista asioista. Näiden lisäksi löytyy monia muita palveluita ja kilkkeitä joita kiltalaiset ovat aikojen saatossa meille toteuttaneet.

Killasta voit myös löytää noin neljä tietokonetta, jotka ovat kiltalaisten vapaassa käytössä. Näiden lisäksi löytyy myös tulostin, jota voi käyttää pientä korvausta vastaan.

Ennen vanhaan Hiukkasetkin ovat IRCanneet ahkerasti joten, jos sellainen kiinnostaa niin voi käydä kokeilemassa kanavia #hiukkanen ja #alkeishiukkanen. Nykyaikainen viestintä toisaalta tapahtuu Telegrammin välityksellä ja ryhmiä on ainakin yleinen, tiedotus ja muutamia muita. Killassa huhuilemalla saa kyllä kutsun ryhmään, jos ei linkkiä satu juuri sillä hetkellä löytämään.