Fuksien parhaat kaverit

Moro ja terve! Onnittelut loistavasta valinnasta ja pääsystä Hiukkaselle. Me olemme Sami ja Matti, teidän tulevat fuksi-ihmiset elämänne parhaan vuoden eli fuksivuotenne ajan. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kyseinen lukukausi ei tuota teille pettymystä, joten tarjoamme tapahtumia ja tietoa laidasta laitaan kattaen mm. saunailtoja, sitsejä (mitäköhän ne ovat?) ja excursioita.

Sami (Force, Fobba jne.) violetissa paidassa, joka on muuten kiltamme tunnusväri, opiskelee matematiikkaa pääaineena ja rinnalle eksynyt ohjelmointi sivuaineeksi. Opintojen puolesta kandidaatin työ lähestyy, mutta onneksi te fuksit tuotte siihen vastapainoksi paljon muutakin ajateltavaa. Urheilullisena ihmisenä Samia voi myös nähdä kiltamme liikuntavuoroilla ja muissa urheilutapahtumissa.

Matilla (kuvassa oikealla) alkaa syksyllä kolmas lukuvuosi ja pääaineenaan Matti lukee matematiikkaa ja sivuaineenaan ohjelmistotekniikkaa eli melkein samikset Samin kanssa. Matilla alkaa myös kandityön tekeminen uhkaavaa tahtia ja tämän jälkeen Matti aikoo suorittaa pedagogiset opinnot yliopiston puolella. Ei niin urheilullisena ihmisenä Mattia ei näy oikeastaan urheilemassa kuin Hiukkasen palloiluvuoroilla pelaamassa sulkapalloa, mutta Matin löytää lähes joka päivä killan sohvilta pelaamasta lautapelejä, videopelejä ja pelejä ja häntä voi aina mennä nykäisemään hihasta, josko voisi liittyä mukaan.

Suosittelemme että myös te odotatte innolla, mitä syksy tuo tullessaan, mutta turhaan ei kannata pelätä. Yhdessä tutoreiden kanssa varmistamme, että jokainen teistä löytää paikkansa sekä TTY:llä että Hiukkasella. Yliopisto-opiskelun tarjoamat mahdollisuudet ovat lähes äärettömät, joten pitäkää silmänne auki, vaikka ensimmäiset viikot mennäänkin täysiä. Lopulta ensimmäinen vuotenne huipentuu unohtumattomaan Teekkarikasteeseen, jolloin vuoden työ palkitaan ja teistä tulee Teekkareita!

Jos jokin asia ihmetyttää, voi meihin olla yhteyksissä jo kesän aikana ja autamme mielellämme. Nauttikaa lämpimästä kesästä ja nautitaan yhdessä sitäkin paremmasta syksystä myöhemmin!

PS: Jotta ensimmäinen päivä TTY:llä ei olisi niin jännittävä niin järjestämme varaslähdön sitä edeltävänä päivänä 21.08. Lisätietoa löytyy täältä.

Sami Forss
Telegram: @forcesami
0405300092
sami.forss@student.tut.fi

Matti Valkeinen
irc ja Telegram: @ManuaaliMasa
0442986944
matti.valkeinen@student.tut.fi