Kiltahuone

Kiltahuone on huikea paikka, jossa voi hengailla ennen luentoja, luentojen välissä tai niiden jälkeen. Killasta löytyy jäsenistön käyttöön tarkoitettuja tietokoneita, televisio sekä jääkaappi, josta saa todella halvalla herkkuja tai muita välipaloja. Killasta saa myös kahvia tai teetä maksamalla edullisen kahvi/teemaksun.

Kilta on auki lähes koko ajan, sillä kilta aukeaa yleensä aikaisin aamulla ja sulkeutuu myöhään illalla jos silloinkaan. Kiltaan voi tulla koulupäivän jälkeen hengailemaan tai esimerkiksi pelailemaan lauta-, kortti- tai tietokonepelejä. Siten kilta on hyvä tapa tutustua myös uusiin ihmisiin. Myös kouluhommien tekeminen killassa on yleistä, sillä vanhemmilta tieteenharjoittajilta saa tarvittaessa apua ongelmatilanteissa. Lisäksi killassa on myynnissä haalarimerkkejä.

Hiukkasen kiltahuoneen tunnistaa violetista ovesta, jossa lukee Hiukkanen ja se sijaitsee Sähkötalon kellarissa, eli Skellarissa, jonne pääsee joko sisäkautta punaisia kierreportaita pitkin tai sitten ulkokautta Sähkö- ja Rakennustalon välisestä ovesta. Sijainti tulee kyllä varmasti selväksi jo ensimmäisen viikon aikana, sillä tutorinne tuovat teidät varmasti tutustumiskäynnille kiltaan.