Kulttuuritoimari

Hepskukkuu! Nimeni on Lauri Mannila, mutta koska kiltamme Laurien määrä lähestyy ääretöntä, niin kutsutaan minua usein sukunimelläni. Toimin paraikaa killan kulttuuritoimarina ja pestini nimikin johdattelee siihen, mitä hommiini kuuluu. Järjestelen siis kaikenlaista puuhailtavaa ja puuhailtamaa, sekä vähän isomman kaavan külttüüririentoja, missä u:t jo huutaa umlautia. Toisin sanoen järjestelen matalan kynnyksen tapahtumia, kuten peli- ja leffailtoja. Pyrin myös järjestämään vähän isompiakin reissuja mahdollisuuksien mukaan, jotta jokainen saisi tietää miltä kuulostaa, kun se lihava leidi laulaa aariaa.

Opiskelen siis Hiukkasella matematiikkaa itse ja aloitan viidennen vuoden syksyllä. Sehän ei tee minusta vielä vanhaa setää. Silloin kun en opiskele tai tee mitään muutakaan järkevää, niin minut voi löytää vaakatasosta killan sohvalta tai istumasta pöydän ääressä kertoen, kuinka likaisia ikkunanruudut ovatkaan. Harrastan myös aktiivisesti liikuntaa ja minuun törmännee usein myös kaiken maailman tapahtumissa tulkitsemassa, onko punssissa kvitteniä. Olen kai myös ihan ok hauska kaveri ja minulla on todistetusti Hiukkasen toiseksi parhaat hiukset.

Tervetuloa siis ja paljon onnea tänne pääsystä (onnea myös Teemu Lepistölle)! Tulkaa siis ihmeessä ehdottamaankin tapahtumaa ja teatterireissuja, jos lähialueilla ilmenee jokin mieluinen show ja pitäkää mitä mainioin fuksivuosi!

Lauri Mannila
lauri.mannila@student.tut.fi
+358 503434361
Telegram: @Zdyyzdy