Puheenjohtaja

Heissulivei!
Olen Joni Heikkilä, mutta minut tunnetaan paremmin nimellä “Joni”. Alun perin olen kotoisin Jyväääskyläästä ja ikää löytyy sellaiset rapeat 24 vuotta. Opiskelen nyt tulevan syksynä viidettä vuotta ja pääaineeni on fysiikka. Kirjoitan tätä esittelyä, koska minä toimin tänä vuonna meidän killan puheenjohtajana.

Puheenjohtajan pestiin kuuluu kaikenlaista hauskaa pienempää ja suurempaa hommaa. Minä vastaan yleisesti killan toiminnasta ja yritän katsoa muiden hallituslaisten perää, jotta kaikki hommat tulevat hoidetuksi. Näkyvämpinä hommana puheenjohtajana minä pidän noin kerran viikossa hallituksen kokouksen.

Tällä hetkellä yksi suurimmista harrastuksistani on vähemmän yllättävästi kiltatoiminta. Vaikka fuksivuotena vannoin, että en kiltatoimintaan lähde mukaan, niin toisena vuotena sitten innostuin. Sille tielle sitten jäätiin enkä ole katunut pätkääkään. Toivottavasti myös osa teistä innostuu kiltatoiminnasta, uusia innokkaita toimijoita tarvitaan aina! Muina harrastuksina yritän käydä salilla mahdollisimman ahkerasti ja pelailen koneella aina kun kerkeän.

Yee, oispa jo syksy ja uusia fukseja!!!

Joni Heikkilä
joni.heikkila@student.tut.fi
0405750458
Telegram: @Appron