Roosa ja Jaakko

Heissulivei ja onnittelut opiskelupaikasta TTY:llä! Olemme Roosa ja Jaakko, Hiukkasen toisen vuoden opiskelijoita ja teidän tulevia tutoreitanne. Tutustutamme teidät ensimmäisen vuotenne aikana monipuolisesti elämään TTY:llä aina orientaatioviikosta teekkarikasteeseen asti.

Roosa opiskelee pääaineenaan todennäköisesti fysiikkaa ja on kotoisin Kokemäeltä, jossa on yhtä paljon asukkaita kuin TTY:llä opiskelijoita. Jaakko on puolestaan asunut lähes koko pitkän ikänsä Pirkkalassa. Jaakon pääaine tulee todennäköisesti olemaan matematiikka. Roosa on mukana kiltamme hallituksessa rahastonhoitajan apuna, joten hän tietää jotain myös hallitustoiminnasta. Jaakko on käynyt killan sählyvuoroilla säännöllisen epäsäännöllisesti.

Meistä molemmat ovat kiertäneet ahkerasti tapahtumasta toiseen fuksivuoden aikana (Roosa jopa niin ahkerasti, että onnistui pääsemään superfuksiksi), ja olemme olleet mukana niin jäynä- kuin härwelitiimissä. Eri tapahtumista, jäynistä, härweleistä, excursioista, fuksipassista ja muista hauskuuksista tulemme kertomaan teille syksyllä lisää.

Fuksivuosi oli meille huikeaa aikaa, ja odotamme innolla, että pääsemme tekemään teidän fuksivuodestanne vähintään yhtä huikean! Jos jokin askarruttaa mieltänne, niin meiltä voitte aina tulla kysymään neuvoa. Lupaamme yrittää auttaa teitä kaikessa (jopa kompleksi-”Jonien” nimeämisessä ja epsilon-delta-todituksissa) parhaamme mukaan.

Ja jotta tämä esittely olisi vielä manuaalisempaa luettavaa kuin LaFy:n (laaja fysiikka) muistinpanot Maxwell-yhtälöistä, niin viimeinen virke on virkamiesruotsiksi. Viettäkää jätte roligt sommartid ja vi ses i höst!

Roosa Mäkitalo
roosa.makitalo@student.tut.fi
0407764932

Jaakko Tervonen
jaakko.tervonen@student.tut.fi
0400454816