Tapahtumavastaava ja varapuheenjohtaja

Kuva: Helmi Hytti

Hellurei! (kellä heiluu kellä ei räh kjeh)

Olen Aapo Honkakunnas (3.vsk, opettaja tulossa. (tirsk!)), lyhemmin Opna ja toimin hallituksessa tapahtumavastaavana sekä varapuheenjohtajana. Tapahtumavastaavan pestissäni järjestelen yhdessä adjutanttini Liriksen kanssa jäsenistölle pitkin vuotta erilaisia tapahtumia (kuten esimerkiksi sitsejä tai sitsejä), sekä vastaan The Ekat Bileet:stä sekä vuotissitseistä. Varapuheenjohtajana toimin puheenjohtajamme Jonin apuna ja tukena, sekä olen välittömässä valmiudessa hyppäämään puikkoihin Jonin tilalle, mikäli hän sattuisi esimerkiksi salilla möyhöttäessään lohkaisemaan kyntensä, tai muuten vain jonisoituisi.

Silloin kun en ole järjestelemässä tapahtumaa tai pitämässä kiltaa pystyssä, tykkään viettää aikaa kiltahuoneella puhumassa kaikkea typerää tai muuten vain hassuttelemassa. Kiltahuoneen lisäksi minulla on myös kaksi muuta kotia, epäitsemurhayksiö Hervannassa sekä kotikoti Kankaanpäässä. Tätä tekstiä kirjoittaessa istun juurikin isieni mailla Kankaanpäässä, missä olen kesä töissä tekemässä kunnon työ hommia varasto miehenä rakennus alan suur yrityksessä. Vapaa-ajalla, jota minulla ei ole, käytän aikaani mielelläni pelaten tai katsellen jalkapalloa, lukien kirjoja, sivistäen itseäni turhilla Wikipediaan eksymisillä, närkästyen ihmisten Suomen kielen kirjoitustaidottomuudesta tai katsellen vaikkapa Netflixiä. Myös musiikki on lähellä sydäntäni ja soitankin bassoa TTY:n objektiivisesti parhaassa bilebändissä TLDP:ssä (esim. Teemu Lepistö, Deemu Pepistö; Teemu Lepistön DarraPäivät tai Teemu Lepistön Danske Pank-tunnukset).

Kaiken kaikkiaan olen aika räiskyvä tyyppi ja odota innolla, että pääsen tapaamaan kaikki teidät uudet fuksipalleroiset heti orientaatioviikolla. Suosittelen lämpimästi sitä, että lähdette rohkeasti kaikkiin Hiukkasen ja muidenkin juttuihin mukaan. Sitä kautta oppii tuntemaan ihan huikeita tyyppejä ja saa samalla vastapainoa sille opiskelulle. Ja loppuun vielä se tärkein neuvo: Never go full Joni!

Onnea opiskelupaikasta ja oikein hyvää kesää! Syksystänne tulee tod.näk ihan ok…

Aapo Honkakunnas
0442566444
aapo.honkakunnas@student.tut.fi