Fuksien parhaimmat kaverit

Heipsanssaa ja haloo!

Onnittelut Hiukkaselle pääsystä ja mahtavasta opiskelupaikan valinnasta 🙂 Me olemme Erika ja Nonna, teidän fuksi-ihmisenne. Meidän tehtävämme on tutoreiden avulla opastaa teidät tuohon ihmeelliseen teekkarielämään, josta olette mahdollisesti kuullet huhuja. Olemme tukenanne koko fuksivuotenne, aina orientaatioviikosta vuoden huipentavaan huikeaan teekkarikasteeseen, ja meiltä kuulet niin saunailloista, sitseistä kuin muistakin mahtavista tapahtumista.

Erika aloittaa syksyllä jo neljännen vuotensa TTY:llä. Pääaineeksi on valikoitunut tekninen fysiikka sekä sivuain
eeksi biolääketieteen tekniikka. Erikan voi löytää usein kiltahuoneelta hengailemassa tai mahdollisesti joskus jopa Tamppi Areenan puolelta urheilemasta. Opintojensa puolesta Erika toivoo saavansa kirjoitettua kandidaatin työnsä valmiiksi ennen joulua. Onneksi teistä fukseista saa paljon muutakin ajateltavaa tähän työn täyteiseen syksyyn. Jos sinulla tulee jotain kysyttävää, tule vaan rohkeasti juttelemaan!

Nonna aloittaa syksyllä kolmatta vuotta TTY:llä, pääaineenaan teknillinen fysiikka ja sivuaineenaan ohjelmistotekniikka. Opinnot ovat siinä vaiheessa, että kandidaatintyö kummittelee jo keväällä. Tästä opintojen hieman hektisestä vaiheesta huolimatta Nonnaa näkee silti lähes kaikissa Hiukkasen tapahtumissa ja monissa muidenkin kiltojen tapahtumissa. Myös kiltahuoneen kuluttajana Nonna on aktiivinen, joten sinnekin saa (ja pitää) tulla nyppäämään hihasta, jos on jotain kysyttävää tai muuten vaan juteltavaa 🙂

Uskomme, että tuleva fuksivuotenne on elämänne parasta aikaa. Kannattaa rohkeasti lähteä mukaan erilasiin tapahtumiin ja lähteä selvittämään mitä nuo kaikenlaiset tapahtumat pitävät sisällään. TTY:ltä löytyy lisäksi huima määrä erilaisia harrastekerhoja sekä muita harrastusmahdollisuuksia. Yhdessä tutorien kanssa varmistamme, että jokainen teistä varmastilöytää paikkansa TTY:ltä sekä Hiukkaselta.

Lopulta ensimmäinen vuotenne huipentuu teekkarikasteeseen, jossa fuksit kuolevat ja syntyvät uudestaan teekkareina. Tätä ei kannata missata missään nimessä, joten tehkää kovasti töitä teekkarin arvonimen eteen!

Meihin voi rohkeasti ottaa yhteyttä jo nyt kesällä, jos jokin mietityttää! Nauttikaa (toivottavasti) lämpimästä kesästä. Tämän jälkeen voidaan yhdessä nauttia sitäkin paremmasta ja tapahtumarikkaasta syksystä yhdessä!

PS. Jotta ensimmäinen päivä TTY:llä ei olisi niin jännittävä, niin järjestämme varaslähdön orientaatioviikkoa edeltävänä sunnuntaina 19.08. Lisätietoa löytyy täältä.

Nonna Saarinen
Telegram: @nuussuananas
040 742 0442
nonna.saarinen@student.tut.fi

Erika Nojonen
Telegram: @erikaru
044 257 6560
erika.nojonen@student.tut.fi