Opintovastaava ja päätoimittaja

Kuvaaja: Helmi Hytti / helmihytti.kuvat.fi

Hellou!

Olen Aapo Honkakunnas (tottelen myös lempinimeä Opna) ja toimin Hiukkasen hallituksessa opintovastaavana sekä päätoimittajana. Olen neljättä vuottaan aloitteleva opelinjalainen matemaatikko, joka on niin kauhuissaan tuosta opiskeluvuodestaan, että kirjoitti viisi kertaa ”kolmatta vuottaan” ennen kuin tajusi olevansa jo näin lähellä vanhuutta. Syksyllä ikäkriisi kyllä helpottuu sillä, että kaikki muutkin ovat taas yhtä vuotta vanhempia. Etenkin Joni ja Siku.

Hallituksen opintovastaavana ylläpidän tenttiarkistoa sekä prujumyyntiä ja lisäksi hoidan paljon koulutuspoliittista edunvalvontaa ja sen varjolla vietän aikaani esimerkiksi kokouksissa. Se on hauskaa hommaa, jossa oppii paljon uutta ja samalla saa tuntea itsensä hirrrrrveän tärkeäksi. Tällaisten asiallisten casejen vastapainona päätoimittajan pesti on hyvä paikka suoltaa aivojen sivutuotteena syntyvää vähemmän asiallista sisältöä pihalle.

Vähäisellä vapaa-ajallani tykkään olla hauska ja seurata sekä kotimaista että ulkomaista jalkapalloa. Lukuvuosien aikana myös pelaan futsalia koulun joukkueessa sekä kesäisin futista. Lisäksi soitan bassoa ja taustalaulua (taustalaulu on tärkeä mainita, ettei kukaan vaan luule pelkästään basistiksi) hiukkasen kuuluisuuttakin saavuttaneessa TLDP:ssä. Olen myös kokeillut opiskelemista, mikä oli ihan nastaa hommaa. Tällä hetkellä vietän kesääni kotikotona Kankaanpäässä, missä ajan aamuyöstä alkaen trukkia iskelmäradion ja tyä miäs juttujen tahtiin. Tänään meni rintteri rikki ja koko varastolla homma seiso. Paitti vanhuksilla. Kjeh. Räh.

Nähdään Hiukkasen jutuissa ja tullaan tutuiksi! Tervetuloa ja onnea!

Aapo Honkakunnas
0442566444
aapo.honkakunnas@student.tut.fi
tg: @Opnakunnas