Fuksien parhaat kaverit

Heipä hei ja onnittelut pääsystä Hiukkaselle!

Me olemme Karin, Veikka ja Anni teidän ikiomat fuksi-ihmisenne tulevan fuksivuotenne ajan. Päätehtävämme on perehdyttää ja opastaa teidät fuksit tuohon kuuluisaan teekkarikulttuuriin ja omaan kiltaamme Hiukkaseen tuutorien avustuksella. Olemmekin siis läsnä heti orientaatioviikosta fuksivuoden huipentavaan teekkarikasteeseen saakka. Vuoden aikana on luvassa muun muassa roppakaupalla saunailtoja, sitsejä, excursioita ja kaikkea muuta jännää ja hauskaa. Kannustamme teitä kaikkia lähtemään innolla mukaan toimintaan, jokaiselle löytyy varmasti jotakin, sillä vaihtoehtoja riittää!

Karin (kuvan vasemmalla puolella) aloittaa kansainvälisen kandidaatin tutkinto-ohjelman kolmannen vuoden aikana tänä syksynä. Hänen pääaineensa on fysiikka ja sivuaineet matematiikka ja tietotekniikkaa. Alun perin Karin on peräisin pienestä kylästä Itävallasta, mutta hän tuli Suomeen heti lukionsa jälkeen Au- pariksi. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän huomasi suomalaisen opiskelijakulttuurin, ja hän yrittää olla siinä täysillä mukana ollessaan itse opiskelijana. Sen lisäksi, että Karin on Hiukkasen kansainvälinen Fuksitoimari, hän on myös TaSciEnin puheenjohtaja. Hän viettää vapaa-aikaa lukemalla, kirjoittamalla tai kokeilemalla uusia asioita urheilusta käsitöihin – joskus mitä hullummalta uusi juttu kuulostaa sitä hauskempaa se on!

Kuvasta oikealta löytyy Anni, joka aloittelee niin ikään kolmatta vuotta yliopistolla. Pääaine pääsi vaihtumaan kesän aikana matematiikasta tuotantotalouteen, kun yliopiston kattavat ja valtavan monipuoliset opiskelumahdollisuudet pääsivät yllättämään. Hiukkasen perusopinnot ovat kuitenkin hanskassa ja matikka edelleen sivuaineopintoina messissä mukana. Vapaa-aikaansa Anni viettää Teekkarikuorossa, urheilun parissa sekä kavereiden kanssa hengaillen, lukuisia opiskelutapahtumia ja niihin osallistumista unohtamatta!

Viimeisenä keskeltä löytyy Veikka. Hänellä alkaa myös kolmas vuosi syksyllä ja pääaineenaan Veikka lukee teknillistä fysiikkaa ja sivuaineenaan teollisuustaloutta. Tarkoituksena hänellä on saada sekä kaupallinen ja luonnontieteellinen osaaminen yliopistosta. Viikot kuluvat Veikalla kouluvuoden aikana nopeasti opiskellessa, osa-aikatöissä tutkimusapulaisena sekä opiskelijatapahtumissa. Kesän huilattuaan Veikka on valmis vastaanottamaan fuksit suurella innolla ja odottaakin suuresti jo fuksien näkemistä!

Meitä fuksi-ihmisiä voi aina tulla nykimään hihasta, autamme ja vastailemme kysymyksiin parhaamme mukaan. Jos jo kesän aikana herää mieleen kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Ensimmäistä kertaa tavataan toivottavasti monien kanssa varaslähdössä 18.8., josta lisätietoa löytyy täältä.

Karin Danler

E-mail: karin.danler(at)tuni.fi
Telegram: @kd_moo
+358 40 8728154

Anni Alila
E-mail: anni.alila(at)tuni.fi
Telegram: @annialila
+358 45 1122989

Veikka Nikander
E-mail: veikka.nikander(at)tuni.fi
Telegram: @Veikka_Nikander
+358 45 1392980