Hiukkanen viestii

Kuten olet varmaankin huomannut muista julkaisuista, kiltamme järjestää paljon tapahtumia jäsenistölleen. Missä näistä kaikista tapahtumista saa tietoa? Tätä varten meillä on monta erilaista kanavaa, joiden kautta saat tietoa siitä, mitä on meneillään!

  • Sähköposti: Yliopistoon tullessasi sähköpostista tulee yksi tärkeimmistä viestintäkanavistasi. Aloittaessasi opinnot kannattaa siis seurata sähköpostia ahkerasti!
    Telegram: Viestintäsovellus Telegram on isossa roolissa killan viestinnässä. Sen kautta saat muistutuksia ja paljon tietoa ajankohtaisista asioista todella helposti ja nopeasti!
  • Facebook ja Instagram: Kannattaa jo nyt tykätä Hiukkasen Facebook-sivusta ja Instagramista, sillä niiden kautta saat helposti tietoa juuri sinua kiinnostavista tapahtumista.
  • hiukkanen.fi: Nettisivuiltamme löydät syksyn aikana aina vain lisääntyvissä määrin tietoa muun muassa ajankohtaisista asioista, killan hallituksesta, opinnoista ja liikuntavuoroista. Jos et ole vielä tutkinut nettisivuja, kannattaa tehdä se nyt!
  • Liaani: Hiukkasen pari kertaa vuodessa ilmestyvä kiltalehti, josta löytää asiapitoista ja vähemmän asiapitoista hulluttelua. Uusimmat numerot luettavissa kiltahuoneellamme!