Tarzan ja SGU

Meillä on sauna! Sen nimi on Tarzan ja se liikkuu pyörillä sinne missä sitä tarvitaan. Tarzan on mukana vuoden mittaan monissa tapahtumissa: saunailloissa, kyykkäkisoissa ja missä ikinä keksitään että sauna olisi hyvä. Onpa sen kanssa käyty muun muassa Oulussa, Jyväskylässä ja Turussakin. Tietenkin myös Wappuna Koskipuistossa Tarzan ottaa tuoreet teekkarit suoraan kastekorista löylyihin.

Tarzaniin mahtuu mukavasti saunomaan yhtä aikaa noin 10-15 ihmistä ja hyvin epämukavasti viimeisimmän mittauksen mukaan tasan 50 teekkaria ja fuksia. Tilaa siis on. Kuten kaikki muutkin kunnon saunat, myös Tarzan lämpenee tietenkin puilla ja onkin mitä todennäköisimmin Herwannan paras sauna. Perinteikkäästä saunasta on todellakin kyse, sillä tänä vuonna Tarzan-jatkumo täyttää jo 20 vuotta, onhan ensimmäinen Tarzan rakennettu jo vuonna 1997.

IMG_0955

Loistava tilaisuus tutustua saunaamme on heti orientaatioviikon torstaina 24.8. kun Tarzan lämpenee Suolijärven (Teekkarinkatua pitkin vaan suoraan eteenpäin kunnes löytyy järvi) rannalla SGU:n, eli saunomisen, grillauksen ja uinnin merkeissä. SGU on nimensä mukaisten aktiviteettien ohella rentoa yhdessäoloa ja loistava tilaisuus tutustua niin muihin fukseihin kuin vanhempiinkin tieteenharjoittajiin.