Tervetuloa Hiukkaselle!

Hellurei kaikki tulevat Hiukkasen fuksit!

Ja heti ensikäsittelyssä onneksi olkoon huikean opiskelupaikan valinnasta, teknis-luonnontieteellisestä tai matemaattisten aineiden DI-opettajalinjasta sekä TTY:stä! Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen ry ottaa teidät iloisesti huomaansa heti varaslähdöstä lähtien (19.8.).

Mikäs ihme tämä yhdistys, lyhyesti puhuteltuna Hiukkanen sitten on? Hiukkanen on teknis-luonnontieteellisen, matemaattisten aineiden DI-opettajan sekä englanninkielisen Science and Engineering -tutkinto-ohjelmien opiskelijoiden ainejärjestö. Tekniikan alan ainejärjestöjä kutsutaankin killoiksi. Killan tehtävä on järjestää jäsenistölleen erilaisia tapahtumia, esimerkiksi sitsejä, yritysvierailuja, excursioita ja saunailtoja sekä valvoa tutkinto-ohjelmiemme ja opiskelijoidemme etua esimerkiksi keräten kootusti palautetta kursseista ja valitsemalla opiskelijaedustajia eli hallopedeja erilaisiin yliopiston hallinnollisiin elimiin, kuten vaikka opetuksen kehittämisryhmiin. Nämä sanat saattavat olla teille vielä vieraita, mutta älkää huoliko, ne tulevat pian tutuiksi! Lisäksi killallamme on ikioma kiltahuone, jonka löydätte Sähkötalon kellarista. Tulette vierailemaan siellä heti orientaatioviikolla!

Kaiken tämän lisäksi me järjestämme teille fukseille ihan ikiomia tapahtumia, myös yhdessä muiden kiltojen kanssa! Kiltamme fuksivastaavat ottavat teistä kopin yhdessä tutorien kanssa, ja he tulevat pitämään huolen siitä, että fuksivuodestanne tulee yksi elämänne parhaista! Suosittelenkin varaamaan kalenteristanne ainakin fuksiviikonlopun 31.9.-1.9., tapahtuma on järjestetty ihan teitä varten ja se on teille täysin ilmainen!

Vaikka teekkarikulttuuri ja opiskelijaelämä yleensäkin on erittäin mukaansa tempaavaa, muistakaa myös opiskella. Orientaatioviikolla niskaanne kaadetaan ihan älytön määrä uutta informaatiota, eikä tarvitse huolestua, jos jotain pääsee unohtumaan. Kilta on täällä teitä varten ja auttaa teitä ongelmassa kuin ongelmassa. Muistakaa siis rohkeasti aina kysyä, kun jokin asia mietityttää (ihan vaikka jo ennen orientaatioviikkoa)!

Ihanaa loppukesää, odotamme innolla teidän saapumistanne!!

Terkuin,
Riina Ulkuniemi
Puheenjohtaja
Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen ry
040 415 5040 | Telegram: @rintinq
riina.ulkuniemi@student.tut.fi/puheenjohtaja@hiukkanen.fi