Janne ja Jasper

Hei, sinä tuleva fuksi!

Tässä esittäytyvät Janne (vas.) sekä Jasper (oik.) – Hiukkasen tuutoripari, joka toivottaa jokaisen fuksin lämpimästi tervetulleeksi Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle. Olet tehnyt hiukkasen hyvän valinnan ja tulet varmasti nauttimaan ensimmäisestä opiskeluvuodestasi Hiukkasella!

Kumpikin tuutori selvisi omasta fuksivuodestaan kunniakkaasti, ja nyt he ovat vuorostaan johdattamassa fukseja (lue: muun muassa sinua) vaikka kädestä pitäen läpi tapahtumarikkaan vuoden. Matkan varrella törmäät mitä todennäköisemmin esimerkiksi kultaakin kalliimpiin opiskeluvinkkeihin, lukemattomiin tapahtumiin sekä aimo turaukseen tamperelaista teekkarikulttuuria. Älä kuitenkaan suotta jännitä! Janne ja Jasper pitävät huolen siitä, että fuksivuotesi sujuu ilman sen suurempia ongelmia aina laajasta fysiikasta ikimuistoiseen teekkariwappuun.

Janne on kotoisin Alavieskasta ja erityisen kiintynyt kissoihin. Jasper puolestaan on Porin poikia sekä mahdoton matematiikkafriikki. Jannella on vielä pohdinnat kesken pääaineensa suhteen, mutta hän pitää kaikki ovet ja ikkunat auki. Jasperin pääaineena on matematiikka, ja hän on kiinnostunut yliopiston tarjoamasta tutkimustyöstä jo opiskeluaikana.

Vapaa-aikaansa tuutoripari tykkää täyttää teekkarikulttuurin runsaalla tarjonnalla. Esimerkiksi Jannen toiseksi asunnoksi voisi luonnehtia teekkarisauna Mörrimöykkyä (joka sinullekin tulee varmasti tutuksi), ja Jasper laulaa bassona Teekkarikuorossa. Molemmat pojat pelaavat myös kyykkää, johon kuvassa näkyvät hervottoman kokoiset puumelat eli kartut liittyvät.

Mikäli sinulla on jotain mieltä askarruttavaa, huolia, murheita tai vaikka niitä turhia toiveita, olethan reippaasti yhteydessä. Tuutoreiden yhtenä kunniatehtävänähän on toimia pohjattomina vastaussampoina, joten heiltä voit kysyä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Tietenkin voit laittaa viestiä myös moikataksesi! Enää tarvitset vain aitoa seikkailumieltä, ja toivomme, että saapuisit syksyllä järjestettävään varaslähtöön orientaatioviikkoa edeltävänä iltana.

Nähdään syksyllä!

P.S. Kartuilla ei ole tarkoitus vahingoittaa fukseja.

Janne Rahko

janne.rahko(at)tuni.fi

Jasper Kosonen

044 526 2426

jasper.kosonen(at)tuni.fi