Sami ja Laura

Tervetuloa Hiukkaselle!

Teitä odottaa erittäin hauska opiskelun ja tapahtumien täyteinen vuosi, jonka aikana me tuutorit olemme auttamassa ja opastamassa teitä. Me olemme Sami ja Laura, toisen vuoden aloittavia hiukkasia, jotka odottavat malttamattomina teidän uusien fuksien kohtaamista!

Sami on kotosi Vammalasta (Sastamala since 2009) elikkä kivenheiton päässä Tampereesta. Pääaineekseen hän on päättänyt ottaa teknillisen fysiikan. Sami viihtyy hyvin luennoilla, mutta vapaa-ajalla (jos sitä on) hänet saattaa nähdä kesäkaudella Hervannan Mäkipuistossa tai talvikaudella polymeerihallien ympäristössä karvalakki päässä pelaamassa kyykkää. Kyseiseen lajiin pääsette varmasti tutustumaan fuksivuoden aikana. Lisäksi Sami viihtyy Teekkarisaunalla ja tykkää pelata erilaisia kortti- ja lautapelejä.

Laura on kotoosin Etelä-Pohojammaalta, tarkemmin sanottuna Jurvasta. Pääaineekseen hän lukee luultavasti teknillistä fysiikkaa ja aikoo suorittaa myös aineenopettajan pätevyyden fysiikan lisäksi matematiikasta ja kemiasta. Vapaa-ajallaan Laura on hyvin todennäköisesti pelaamassa lentopalloa Tamppi-areenalla tai viilettämässä joko hallitushommissa tai opiskelijariennoissa.

Meihin voi ottaa yhteyttä (vaikka heti) jos tulee mieleen jotain askarruttavia asioita liittyen opiskelujen aloittamiseen, autamme enemmän kuin mielellämme! Nähdään orientaatioviikolla!

Yhteystiedot:

Sami
Telegram @SamiKarvalakki
0449679344
sami.makipaa(at)tuni.fi

Laura

Telegram @jaalaura

0503058121

laura.ala-hakuni(at)tuni.fi