Sanni ja Akseli

Hei ja tervetuloa uusi fuksi!

Onnittelut mahtavasta valinnasta tulla Hiukkaselle! Me ollaan Akseli ja Sanni, ja me pidetään teidän tuutoreina huoli että saisitte kaiken irti fuksivuodestanne ilman että homma menee ihan wilduksi. Me ollaan molemmat tupsufukseja, eli toisen vuoden opiskelijoita, ja opiskellaan pääaineena matematiikkaa. Fuksivuoteen mahtui järjetön määrä hauskanpitoa ja sen kohokohta oli ehdottomasti teekkarikaste, mutta ollaan me molemmat ehditty olla mukana myös esimerkiksi Hiukkasen hallitustoiminnassa. Me tullaan tutustuttamaan teidät yliopistomaailmaan ja teekkarikulttuuriin, ja tehdään kaikkemme, että teidän fuksivuodesta tulee ikimuistoinen!

Akseli on paljasjalkainen tamperelainen, joten hän auttaa mielellään Tampereeseen liittyvissä kysymyksissä. Hän tykkää käydä opiskelijatapahtumissa, varsinkin jos se on hyvä tekosyy päästä pelaamaan beer pongia. Satunnaisesti hän urheilee kyykkää pelaamalla tai pyöräilemällä, ja rentoutumisen hän suorittaa klassikkoleffojen parissa. Joskus Akseli jopa opiskelee. Opiskelkaa tekin joskus.

Sanni on alun perin kotoisin Etelä-Karjalan sydämestä Ruokolahdelta, mutta on asunut Tampereella jo 7 vuotta, sillä hän muutti tänne tullakseen ilmaisutaidon lukioon TYKiin. Matematiikan lisäksi opiskeltaviksi aineiksi on valikoitunut ainakin ohjelmistotekniikka, vaikka alun perin fysiikka olikin syy hakea Hiukkaselle opiskelemaan. Haaveena on myös hankkia opettajan pätevyys. Ja mitä harrastuksiin tulee, musiikki on lähellä Sannin sydäntä. Fuksivuonna on oltu mukana Hiukkasen fuksibändissä, ja vapaa aikaa vietetään pääasiassa Teekkarikuoron parissa. Mikäli uusilta fukseilta löytyy kokeilunhalua lähteä kokeilemaan esimerkiksi harrastekerhojen toimintaa, Sanni lähtee mielellään mukaan!

Nauttikaa kesästä! Me sillä aikaa valmistellaan teille ensi vuodeksi kaikkea kivaa ja jännää. Me ei malteta odottaa, että päästään tutustumaan teihin! Nähdään orientaatioviikolla!

Jos jokin arveluttaa tai kysyttävää herää, meihin voi ottaa yhteyttä jo kesällä:

Akseli Kalliomäki
akseli.kalliomaki(at)tuni.fi
050 439 4996
Telegram: @skilleri
Kannattaa ladata Telegram. Se on kuin parempi Whatsapp ja sitä käytetään yleiseen kommunikointiin
meidän yliopistolla.

Sanni Pajunen
sanni.pajunen(at)tuni.fi
0505732879
Telegram: @anturajalka