Sini ja Jussi

Hellurei ja hellät tunteet!

Me olemme teidän tuutorit Sini ja Jussi (nimet muistaa väristä Sininen ja sanonnasta maa-Jussi, joista kumpikaan ei valitettavasti kuvaa henkilöitä). Haluamme onnitella teitä, Tampereen Yliopiston uusia fukseja, kouluun pääsystä sekä hyvästä koulu- ja alavalinnasta!

Tulemme auttamaan teitä koulun aloittamisessa, toisiinne tutustumisessa ja kaikissa ensimmäiseen vuoden asioissa, joten eiköhän aloiteta kertomalla jotakin meistä!

Sini on kotoisin Tampereen vierestä Ylöjärveltä. Jussi taas tulee Turun vierestä Kaarinasta, mutta väittää tuntevansa Tampereen ensimmäisen vuoden jälkeen jo oikein hyvin!

Aloitamme molemmat toisen opiskeluvuoden, Sini pääaineenaan matematiikka, pedaopinnot edessään, ja Jussi valiten pääaineensa ehkä jo valmistuessaan, mahdollisesti huomaten saaneensa opetuspätevyydet jossain kohtaa opiskelijauraansa. Meidän linjallamme kun on mahdollisuus niin monenlaisiin opintoihin ettei niistä noin vain valitakkaan!

Sinin vapaa-aika kuluu massiivisten painojen parissa tamppiareenalla ja michelinin tähtiä keräillen kotikeittiössä. Ennen niin huippukunnossa olleen Jussin työnsi suuri opiskelupaine sohvanpohjalle ensimmäisen vuoden aikana (ei näin fuksit!). Huikaisevat sulkapallotaidot häneltä kuitenkin edelleen löytyy. Suurin aika arkipäivistä kuluu Hervannan kampuksella, sillä sieltä löytyy paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kavereita joiden kanssa viettää aikaa.

Toivotamme teidät tervetulleiksi Hiukkaselle, emmekä malta odottaa orientaatioviikkoa ja lukuvuoden alkua! Jos ennen orientaatioviikkoa tulee kysyttävää, laita rohkeasti viestiä!

 

Sini Sarkola

0404121650

telegram: @sinisarkola

 

Jussi Kelavuori

0505524127

telegram: @Jukeeee