Susanna ja Samu

 

Hei, ihan ensimmäiseksi onnittelut opiskelupaikasta Hiukkasella! Sinulta löytyy Hiukkasen älyä ja nyt me opetamme Hiukkasen teekkarikulttuuria. Pian Herwood on kuin koti, mistä ikinä tuletkin.

Ketä me olemme (spottaa virhe -> torille)? Me olemme tuutoreitanne, eli oppaitanne Tampereen yliopistomaailmaan. Voitte tulla huoleti opiskelemaan, sillä me pidämme teistä huolta ja keksimme Hiukkasen hauskaa tekemistä pitkin vuotta. Tulette näkemään meitä läpi fuksivuoden säännöllisesti. Voitte tulla nykäisemään meitä hihasta ja kysyä mitä vain. Kaikkeen emme tiedä vastauksia, mutta siinä tapauksessa tiedämme, kenen hihasta sitten nykiä.      

Ennen kaikkea olemme Susanna ja Samu! Susanna on tupsufuksi eli toisen vuoden opiskelija. Hän viettää aikansa pohtien fysiikan syvimpiä saloja, kuten kaikki muutkin. Kun hän ei laske kvanttifysiikkaa syksyllä, hän viettää aikaansa pommisuojassa (missä on siis kiipeilyseinä). Susanna on Turun katujen kasvatti ja hän on tullut paikallisten kanssa hyviin väleihin, joten rohkeasti tekin tutustumaan uusiin ihmisiin!

Myös Samu on Turusta Tampereelle rantautunut kolmannen vuoden fysiikan lukija, joka tykkää viettää aikaansa bommarin pimeydessä varmuuden vuoksi (jos vaikka olisi killan sählyvuoro tiedossa). Korrelaatio/kausaatio??? Elämämme ei kuitenkaan rajoitu Tampereen väestösuojiin, vaan opiskelemme myös maan päällä. Vapaa-ajallaan Samu pelaa myös tietokonepelejä ja lumen tullen (juhannuksena) laskee lumilaudalla. Wohoo! Susanna taas rentoutuu saunomalla ja vaeltamalla.

Susannan ja Samun kanssa tulette oppimaan opiskelun salat ja sitä kautta mestaroimaan luonnontieteet sekä löytämään samankaltaisia ihmisiä. TERVETULOA! Meidät tunnnistaa liiloista haalareista.

Samu Salko

040 486 3009

samu.salko(at)tuni.fi

Susanna Rouru

050 595 3215

susanna.rouru(at)tuni.fi