Tervetuloa fuksit!

Hei sinä Hiukkasen uusi opiskelija, tervetuloa opiskelemaan Teknis-luonnontieteelliseen opintosuuntaan! Opintojen alku on varmasti jännittävää aikaa, mutta onneksi yksin ei tarvitse yliopistomaailmaan tutustua, sillä tässä sinua auttavat kiltamme tuutorit ja fuksi-ihmiset! Meidän tehtävämme on vastailla kaikenlaisiin kysymyksiin maan ja taivaan väliltä, järjestää teille huikeaa ohjelmaa sekä saada teidät tuntemaan olonne kotoisaksi.

Opinnot starttaavat virallisesti 19.8. orientaatioviikolla, mutta järjestämme lukuvuodelle Varaslähdön Hervannan kampuksen Etunurtsilla päivää aikaisemmin 18.8. kello 18. Päivä alkaa yhteisellä tilaisuudella klo 9.15 Festian isossa salissa, jonka jälkeen siirrytään opintosuuntamme omaan infoon. Tällöin teidät myös jaetaan tuutoripareille 8-10 hengen tutorryhmiin, jotka säilyvät koko lukuvuoden ajan. Orientaatioviikolla pääsette mm. kiertämään kampusta, ilmoittautumaan kursseille ja viettämään aikaa uusien opiskelukavereidenne kanssa. Infoa tulee viikon aikana runsaasti, mutta stressiä ei kannata ottaa, sillä asiat kerrataan useaan otteeseen ja aina voi kysäistä myös uudelleen! Orientaatioviikon ohjelmaan voit tutustua täällä.

Odotamme jo innolla tulevaa syksyä, toivottavasti tekin! Mikäli mitään kysyttävää herää, ota rohkeasti meihin fuksi-ihmisiin yhteyttä, autamme mielellämme 🙂

Ps. Fuksi-ihmisistä ja tuutoreista löytyy esittelyt sekä heidän yhteystietonsa täältä.