Excursiot

Excursioilla on rajalliset osallistujamäärät ja ilmoittautuminen täytyy tehdä nopeasti. Ekskursiolle ei pääse ilmoittautumatta!


EKSKURSIOAJAT JA KOKOONTUMISPAIKAT, ÄLKÄÄ MYÖHÄSTYKÖ:

VTT:n ekskursion kokoontuminen klo 14:40 salin TB109 edestä

Fastemsin ekskursion kokoontuminen klo 14:10 salin TB109 edestä

Fysiikan laitoksen ekskursion kokoontuminen klo 14:00 salin TB109 edestä

ORC:n ekskursion kokoontuminen klo 14:50 salin TB109 edestä

 

VTT:

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on valtion omistama suomalainen tutkimuskeskus. VTT tuottaa teknologia- ja tutkimuspalveluita sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille, yrityksille ja julkiselle sektorille. VTT:n tavoitteena on auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja –menetelmiä sekä palveluja. Lisätietoja löydät osoitteesta http://www.vtt.fi/. Ekskursiolle mahtuu 60 nopeinta. Kohteen ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 17.11. klo 21:00.

ILMO: http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/vttxq

 

Fastems:

Fastems on automaatiojärjestelmien valmistaja ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntijayritys, joka tunnetaan muun muassa joustavista valmistusjärjestelmistä (FMS) ja robotiikka-pohjaisesta automaatiosta. Lisätietoja löydät osoitteesta http://www.fastems.com/. Ekskursiolla ruoka ja alkoholitarjoilu, mukaan mahtuu 40 nopeinta. Kohteen ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 17.11. klo 21:00.

ILMO: http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/fastemsxq

HUOM! Fastems sijaitsee Tampereen Lahdesjärvellä ja matka taitetaan paikallisbussilla. Bussin hinta on 2,60€ suuntaansa.

 

Fysiikan laitos:

Tällä ekskursiolla pääsee tutustumaan kolmeen eri TTY:n Fysiikan laitoksen alla toimivaan tutkimusryhmään. Ryhmät, joissa kierrämme, ovat optiikan laboratorio, biologinen fysiikka sekä elektronirakenneteorian tutkimusryhmä. Ekskursiolle mahtuu 60 nopeinta.  Alla linkit ryhmien nettisivuille.

Biologinen fysiikka: http://www.tut.fi/fi/tietoa-yliopistosta/laitokset/fysiikka/tutkimus/laskennallinen-fysiikka/biologinen-fysiikka/index.htm

Optiikka: http://www.tut.fi/en/about-tut/departments/physics/research/optics/index.htm

Elektronirakenneteoria: http://www.tut.fi/fi/tietoa-yliopistosta/laitokset/fysiikka/tutkimus/laskennallinen-fysiikka/puolijohdefysiikka/index.htm

ILMO: http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/fysxq

Optoelektroniikan tutkimuskeskus:

Tämä on pienempi ekskursio optoelektroniikan tutkimuskeskukselle. Esittelyssä kerrotaan optoelektroniikan tutkimuskeskuksen toiminnasta, jonka jälkeen vieraillaan pintatieteen laboratoriossa. Ekskursio kestää vain tunnin, mutta tämän jälkeen on mahdollista jatkaa Fysiikanlaitoksen ekskursiolle kuuntelemaan elektronirakenneteorian luentoa. Ekskursiolle mahtuu 15 nopeinta. Alla linkit ekskursiokohteisiin.

ORC: http://www.tut.fi/en/about-tut/departments/optoelectronics-research-centre/index.htm

Elektronirakenneteoria: http://www.tut.fi/fi/tietoa-yliopistosta/laitokset/fysiikka/tutkimus/laskennallinen-fysiikka/puolijohdefysiikka/index.htm

ILMO: http://hiukkanen.cc.tut.fi/ilmo/orcxq