TEKsti 1/2015

Hola!

Uusi kiltayhdyshenkilönne tässä terve! Maailmassa, tai ainakin sen navassa kiltahuoneella kaikki on jokseenkin raiteillaan, ja Tekniikan Akateemiset näkyvät tänäkin vuonna killan toiminnassa. Johan Hiukkaskyykässä makkarat ja maissit maistuivat niin, että napa ruskas eikä kyhinkään tullut kylmä. Enkä syönyt kaikkia itse. Käykää myös tarkastamassa kiltahuoneen sohvan uusi kuosi. Tekki tarjoo.

Olen ajankohtaisesti onnellisessa asemassa: kesätyöt on lapasessa. Duuni löytyi Kynä- ja karkkimessuilta tietenkin. Usealle opiskeluaikana työllistyminen erityisesti kesäaikaan voi olla todellinen murheen kryyni ja nopparajaakin tiukempi elannon este. Tommi Läntinen ja Via Dolorosa vaan pauhaa takaraivossa, kun taas täytyy leikata kotikunnan hautausmaalla nurtsia koko kesä palkkana parisataa öyröä ja virsikirja. Epätoivon ei kuitenkaan pidä antaa yllättää, vaikka monilla alan firmoilla haku päättyikin viimeistään helmikuun lopulla. Aina on poikkeuksia esimerkiksi akateemisesta maailmasta, jossa Hiukkaset ovat kuin kalat vedessä. Näyttääpä tälläkin hetkellä POPin etusivulla olevan ainakin kaksi assaripaikkaa kesäksi.1 Vielä kun noudatat teekkarin työkirjan ohjeita ja lisäät jotain pientä, mikä erottuu massasta, niin homma on pulkassa. Hienosti tehty!

Viinas Jorkki

Eikö kesätöitä silti irronnut? Siinä tapauksessa voit alkaa vaikka yrittäjäksi, lähteä reissaamaan ja hassata loputkin säästöt, tai kirjoitella rannalla olutta nauttien hakemuksia ensi tammikuulle. Huonoja vaihtoehtoja ei olekaan! Kyllä se siitä. Kiltayhdyshemmoa saa halata, jos ei muu auta.

Joonas
Kiltayhdyshemmo

1. Toimituksen huomio: Juttu on kirjoitettu maaliskuussa

2 thoughts on “TEKsti 1/2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *