Hiukkasen avajaissauna värikuvina

Liaani ei ole erityisen tunnettu värikuvistaan. Liaani ei ole muutenkaan erityisen tunnettu.

IMG_7710

Hiukkasen avajaissauna vuonna 2015 järjestettiin perinteisesti Teekkarisaunalla päivän ollessa 7. syyskuuta. Tilaisuus alkoi sillä, että puheenjohtaja julkisti hallituksen kolme uutta nakkifuksia: Ville Silvonen, Minttu Nieminen ja Elli Rinta-Jaskari. Hakemuksessaan nakkifuksiehdokkaat olivat luvanneet saavansa nakkeja mahtumaan nenäänsä, ja tietenkin tämä pantiin seremoniallisesti koetukselle.

Pian oli aika kuitenkin saattaa ilta käyntiin Herwantapelin merkeissä. Pelinjohtajana toimi kukas muukaan kuin Hiukkasen ikioma opintoriehuja Panu Parviainen. Edellisessä lauseessa ”kukas muukaan” oli sarkasmia.

Joka tapauksessa edessä oli tiukka rupeama, joka vei mennessään pääasiassa pahaa-aavistamattomia fukseja sekä pelin pahuuden varsin hyvin aavistavia fuksi-ihmisiä.

Lopulta murskavoiton ensimmäisestä pelistä haki Musta joukkue. Onnittelut voittajille!

IMG_7772

Perinteisestihän Herwantapelissä kuitenkin kaikki joukkueet voittavat yhtä paljon, eli aika vähän. Yleisön ja värikuvien kannalta spektaakkeli on silti herkullinen. Jos näin voi sanoa.

Jälkimmäisessä pelissä pöydän ääreen istutettiin rutkasti juomiskokemusta jo vuosien takaa aina edeltäviin minuutteihin. Vanhat jermut joivat pelin antimia ja omia eväitään vuorokulauksin ja näyttivät suosionosoitusten kera uusille opiskelijoille, mistä sateenkaari on tehty. Tämän pelin voittajia ei enää muisteta eikä se toisaalta ketään kiinnostakaan.

Kahden joukkueviestin jälkeen oli aika siirtyä perinteiseen parisprinttiin, jonka merkeissä ilta saattoi tummua hamaan loppuun.

IMG_7887

Toisaalta olimmehan saunalla saunomassa ja paljussa paljuilemassa, joten epäviralliseen ohjelmaan kuului myös miesten takaa-ajo.

IMG_7898

Seuraavana aamuna olikin aika hajoilla Atomifysiikan laskareissa. Pohtia kuvaajan roolia ja käydä läpi viimeaikaiset ratkaisut. Omat ja muiden. Myöntää virheensä, korjata ne ja lopulta pyyhkiä kaikki pois mielestään.

Miksi? Koska siitä assareille maksetaan.

Lisää kuvia avajaissaunalta löydät Hiukkasgalleriasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *