Hallitus pelaa Tinderiä

Hiukkasella on hallitus myös vuonna 2015! Liaani päätti viimein laittaa uudet (just, nyt on toukokuu…) toimijat esittelemään itseään – tositarkoituksella.


Hallitus

AnnaAnna Kuusala (Puheenjohtaja)
Helou! Nappaa tästä itelles ilonen ja energinen sporttityttö! 😉 Hymyä, naurua sekä ääntä ja puhetta riittää, emmä nyt muuten oiskaa puheenjohtaja. 😀

InkaInka Ruoste (Rahastonhoitaja)
Rahojen pankkiin viemiseen kyllästynyt tyttönen etsii matkaseuraa tositarkoituksella. Edellämainitulta vaivalta säästyäkseni tarkoitus olisi lähteä esimerkiksi Balille tai Havajille, vain viihdyttävä matkaseura on vielä hakusessa. Rahaa löytyy.

HetaHeta Seinä (Sihteeri)
Mun hommani on käytellä yksilahkeisia vaatekappaleita ja pitää kirjaa muiden aivoituksista, jotta muistettais jotain vielä aamullakin. Mun intohimoihin kuuluu arkistointi, voit tulla kokeileen mun kaa, takahuonees on tilaa 😉 (ei kyl paljoo)

JoniJoni Heikkilä (Fuksivastaava)
Heissulivei! Olen Joni 22v sinkkujäbä. Housuissani odottaa lohikäärme juuri sinua varten. Työhöni kuuluu fuksitytöistä ja -jäbistä tykkääminen, ja joskus lähenteleminen. Jos kuvittelet olevasi juuri oikea, otahan yhteyttä 😉

JoonasPJoonas Pekkonen (Excursiovastaava, vpj)
Olen Jönsse ja nyt lähdetään matkaan. Et ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Ekskursio on parasta mitä voit kokea Tampereen ulkopuolella enemmän tai vähemmän selvin päin.

OssiOssi Juntunen (Kiltamestari)
Olen kaikkien janoisten sankari. Jääkaappi on valtakuntaani ja sen sisällön määrä tuntematon. Jos tahdot patukkaa suuhunpantavaksi, ota yhteyttä.

SofiaSofia Suomala (Emäntä)
Olen toisen vuoden hiukkanen ja hallituksen emäntä. Tiedän, että tie opiskelijan sydämeen käy vatsan kautta, joten valmistan makuhermojanne hivelevää ruokaa mm. fuksiviikonloppuun ja hallituswaihtareille. Järjestän meille itsenäisyyspäivänä tunnelmallisen illallisen, liitythän seuraan? 😉

LauriPLauri Pitkäjärvi (Isäntä)
Olen isäntä. Roudaan saunaa. Tykkään pitkistä kävelyistä rann… eikun siis saunomisesta, kötöstämisestä, säätämisestä, korjaamisesta ja nikkaroinnista. Tiedän mihin suuntaan ruuvia pitää pyörittää. Nauloista tosin on vaikeampi sanoa.

LauriVLauri Veijalainen (Tapahtumavastaava)
Olen ujo ja kohtelias runopoika joka harrastelee kaikkea jännään liittyvää kivaa.Pihatyöt salaojituksesta polttopuihin – vaihdetaan myös palveluihin. Tapahtumavastaavana tarjoan elämääsi takuuvarmaa tapahtumaa.

 

 

Toimarit

LauriMLauri Mannila (Fuksitoimari)
Hei, olen Lauri, 21-vuotias teekkari, lähtöisin Hämeenlinnasta. Olen urheilullinen ja muutenkin aktiivinen kaveri ja toimin Hiukkasella fuksitoimarina, eli katselen kaikkie fuksie perää parhaani mukaan.

Oula Juutilainen (Fuksitoimari, kevät)Oula
23v, Tre. Haen nuorempaa, kokematonta seuraa. Käytän penaaliani nahkalaukussasi vain kertatarkoituksella, sillä minua revitään muidenkin suuntaan. Kohtaan kuitenkin jokaisen vastapelurini yksilönä ja tyydytän kaikkien tarpeet joko oraalisesti tai kovalla toiminnalla.

NikoNiko Gullstén (Yritysvastaava)
Morjesta morjesta! Oon nuori teinipoika joka etsii juuri sitä oikeaa seuralaista 😉 Ehtoina tapaamiset viikonloppuisin sillä arkisin olen varattu. Kuten kuvista näkee, en mikään turha tapaus ole, siis otathan yhteyttä heti 😉

Teemu Soininen (ATK-vastaava)Kimmo
Heissulivei!
Oon Kimmo ja mulle kannattaa laittaa viestiä, jos kiljuhuuruiset illat Skellarin uumenissa kuulostaa sun jutulta. Voidaan vaikka laittaa sulle nettisivut kuntoon 😉

LasseLasse Enäsuo (Liikuntavastaava)
Meikä on Lasse Enäsuo ja hoidan killan liikuntajuttuja. Hommiini kuuluu liikuntatapahtumien järkkäily, niistä tiedottaminen ja porukan liikuntamotivaation parantaminen. Itse olen rento tyyppi, joka tilastoi paljon asioita ja pitää xtreme urheilusta vähän liikaakin :).

Martti Bergström (Haalarimerkkivastaava)Martti
Hiukkasen merkillisin toimari hakee ompeluseuraa tositarkoituksella. Pistä viestiä niin tulen pujottamaan lankaani sinunkin neulansilmääsi.

AnttiAntti Laitinen (Kulttuuritoimari)
Killan kulttuurihermanni/puuhapete, järjestelen sellasta kulttuuritoimintaa tai jotain. Jos on ideoita niin saa olla yhteydessä. ”Oispa kaljaa”.


Joonas Salo (KV-vastaava)JoonasS

Hi y’all! My name is Joonas, the international officer of Hiukkanen. I handle almost all of the guild’s international business, so naturally I’m fluent in English and I’m also conversational in Swedish. I listen to music a lot so I usually wear headphones 😀 Other interests are video games and disc golf :3

SaaraSaara Mäkäräinen (Fysikernakki)
Parikymppinen Fysikernakki Kajjaanista. Vapaa-ajallani harrastan kuviokelluntaa, kukkien kastelua, opiskelijakonferenssien järkkäämistä fyysikoille, sekä laulua ja pienen pinkin ukulelen soittoa. Fyysikonmieliset, ottakkee yhteyttä!

Kari Pihlajasalo (Opintovastaava ja SFO-yhdyshenkilö)Kari

Moi! Olen Kartsa 23 wee ja minusta löydät oivan miehen hellan ja nyrkin väliin. Opiskelun (väistelyn) ohella roikun fyysikkojen perässä.

JaakkoJaakko Pihlajasalo (Isännän apu)
Hei. Kaipaako kiltahuoneesi kunnostamisapua? Tarvitsetko apua saunasi siirtämisessä? Ota yhteys minuun, jolloin saat saunasi siirrettyä ja killassasi niggaroitua tarpeesi mukaan!

Joonas Virkki (TEK-yhdyshenkilö)JoonasV
Varmaa tukea ja turvaa, kun kesätyömörkö kiusaa. Sydäntä lähellä ovat keuhkot​ ja fuksien laputtaminen. Lisäksi tarjoilen lämmintä makkaraa kaikille tasapuolisesti. Kasvissyöjät saavat myös soijan päälle.

OutiOuti Potila (Alumnivastaava)
Hei sinä ihana valmistunut tai valmistumassa oleva Hiukkanen! Järjestän juuri sinulle huikeimmat alumnitapahtumat ja kokoan wanhan jengin yhteen. Saunoen ja kyykäten karistetaan työelämän murheet edes kerran vuodessa unholaan. Tuu messiin!

Tiia Virtanen (Tiedotusvastaava ja päätoimittaja)Tiia
N:nnen vuoden teekkari etsii tositarkoituksella seuraa kirjoittamaan tiedotusmaileja ja potkimaan toimittajia. Mikäli spämmäily on harrastuksesi ja pilkunviilaaminen salainen intohimosi, ota yhteyttä. 😉

MiraMira Tengvall (XQ-apulainen)
Iloinen ja reipas xq-apu etsii vierustoveria bussimatkoille. Ehkä käteni lämpenevät juuri sinulle. Ei tarvi olla Tre-alueelta, sillä tykkään matkustelusta. 🙂

Juulia Hokkanen (Graafikko)Juulia

NooraNoora Nyberg (Nakkifuksi, kevät)
Toimin nakkifuksina. Koulun ja urheilun ohella tykkään tehdä kaikkea yleishyödyllistä, kuten tyhjentää killan bioroskista. Myös tölkkien vieminen on kivaa (varsinkin Wappuna).

Riina Ulkuniemi (Nakkifuksi, kevät)Riina
20wee (lähes) aito punapää insinööriopiskelijatyttö Tampereelta. Lämpenen sinulle, jos olet eläinrakas, et ole humanisti, tölkkien palautus on juttusi etkä pelkää biojätteitä.

JaniJani Patrakka (Nakkifuksi, kevät)
Sosiaalinen ja tiivis teekkarinalku keskustan hoodeilta. Erikoistunut pantteihin, biojätteisiin ja kohmeloihin. Paikoitellen nähtävissä kampuksella, joskus jopa opiskelemassa. Viihtyy parhaiten pianon, kanan ja Wittgensteinin äärellä.

Matti Mäkinen (Kiltakummi)Matti2
Moikka tytsyt, tässä on Hiukkasen tämän vuoden kuumin kiltakummi. Toimin yhdyssiteenä ylioppilaskuntaan ja katson hallituksen perään. Voin katsoa sinunkin perään ;);)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *