PJ-palsta 1/2015

WP_20140829_044Helou kaikille!

Kevät alkaa olla jo pulkassa kaikilta osin, ja silti tuntuu, että vastahan se vuosi vaihtui! Jos tätä kevättä pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se sana olisi kiireinen. Pedagogisten opintojen, puheenjohtaja-pestin ja osa-aikaisen työn yhdistelmä on taannut sen, että koko ajan on hommaa ja aika kuluu hujauksessa! PJ-pesti on tuonut hyvää vastapainoa opettamiseen Norssilla ja konferenssin järjestämiseen töissä. Norssilla opettaessa on huomannut itsestään uusia puolia, joista voi ehkä olla apua myös puheenjohtajana. On myös toisaalta aika kätevää, että töissä esimies on samalla Fysiikan laitoksen johtaja, joten puheenjohtajana on helppo kommunikoida laitoksen kanssa myös sitä kautta.

Alkuvuoden kiire takaa myös sen, että ei ehdi niin paljon ikävöidä Singaporessa vaihdossa olevaa avomiestä. Onneksi maaliskuussa pääsin itsekin käymään Singaporessa ja Malesiassa. Pieni loma ja hengähdystauko teki hyvää! Nyt olisi vielä puolisentoista kuukautta siihen, että saan miekkosen takasin kotiin!

Vaikka nyt olenkin mainostanut sitä, että kiirettä on ollut, olen silti nauttinut (lähes) joka hetkestä! Nämä neljä kuukautta ovat olleet parhaimpia TTY:llä vietettyjä, joten odotukset loppuvuodesta on korkealla! Luultavasti jossain vaiheessa arki iskee naamalle, mutta kyllä siitäkin selvitään. Toivottavasti teidänkin jokaisen alkuvuosi on sujunut hyvin ja loppuvuodesta tulee yhtä loistava!

Terkuin,
Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *