TEKsti 1/2016

TEKHelou!

Nyt seuraa ensimmäinen kirjoitukseni Hiukkasen TEK-kiltayhdyshenkilönä. Alkuvuosi on mennyt taas ihan hujauksessa, joten nyt voisikin vähän miettiä, mitä tässä oikein on käyty läpi.

Killan hallitus ja toimihenkilöt ovat vaihtuneet, ja uusi vuosi pärähtänyt käyntiin jo kunnolla! Itse olen aloittanut koulutuspoliittisena vastaavana TTY:n ylioppilaskunnan hallituksessa, joten meininkiä on riittänyt myös sillä saralla. KYHinä olen päässyt muun muassa Fuksikyykkään ja Hiukkaskyykkään edustamaan TEK:iä ja tarjoamaan jäsenistölle TEK:n makkaraa. Paljon tapahtumia on keväällä vielä luvassa, joten eiköhän minuakin siellä paljon näy. Nykäise siis hihasta, jos on mitä tahansa Tekniikan Akateemisiin liittyvää kysyttävää, kommentoitavaa tai juteltavaa!

Juuri tällä hetkellä kesätöiden haku on kiivaimmillaan, ja nyt viimeistään pitäisi hioa CV kuntoon. Onneksi tähän löytyy myös apua ja neuvoja Teekkarin Työkirjasta. Teekkarin Työkirja tarjoaa mallin sekä CV:tä että neuvoja itse työhakemusta varten. Fyysisiä työkirjoja oli loppuvuodesta jaossa kampuksella, mutta jos et silloin saanut omaasi, löytyy kirja onneksi myös netistä. En voi muuta kuin suositella sen käyttämistä oman työnhaun tukena!

Joten nyt onnea ja tsemppiä jokaiselle työnhakuun! Toivottavasti juuri se unelmatyöpaikka osuu omalle kohdallesi. 🙂

Terkuin,
Anna Kuusala
Hiukkasen TEK-kiltayhdyshenkilö

P.S. Päätoimittaja pahoittelee TEKstin myöhäistä ilmestymistä, jos joku ihmettelee miksi artikkelissa puhutaan kesätyöhausta. :S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *