Pääkirjoitus 1/2017

Kas kas, taas alkoi uusi vuosi ja ensimmäinen päätoimittajavuosi on takana. Vaikka se ei nyt ihan täydellinen ollutkaan, on takana onnistumisiakin.
Fuksi-Liaani saatiin uudistettua kaksikieliseksi, sekä kiltalehteä saatiin julkaistua kokonaista kaksi kappaletta verkkoon. Vähän jäi harmittamaan, että paperista lehteä ei saatu
julkaistua mutta ainakaan se ei ollut meistä kiinni, vaan tekniikka päätti puuttua peliin. Noh, tänä vuonna yritetään uusiksi ja toivottavasti nyt onnistutaan paremmin.

Toimitukseen on saatu uusia kasvoja, joka toivottavasti lupaa uusia ideoita ja lisäenergiaa. Vanhat toimittajat puolestaan jatkavat jo alkaneita projekteja.
Itselläni alkaa kevään mittaan hieman kevyempi jakso, nyt kun kandityö on valmis ja samalla myös opintopisteeni saavuttivat puolenvälin.jorbenrankalla
Tähän väliin on myös mahtunut veljentyttären syntyminen, jonka kummiksi minut valittiin. Samalla myös saatoin hetken mielijohteesta osallistua toisen kerran elämäni ensimmäisiin sitseihin. Apua.

Tähän väliin toivotan lukijoille muistorikasta vuotta ja paljon opintopisteitä. Itselläni ainakin on kova yri päällä saada ensimmäistä kertaa vuoden noppatavoite saavutettua ja hyvin on ainakin tähän asti mennyt. Päätoimittaja kiittää ja kuittaa seuraavan numeron ilmestymiseen asti!

Joonas ”Head Distributor” Salo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *