Asiapitoista sisältöä Liaanissa?!?!

Hellou maailma!

Olen Opna ja tämän vuoden Liaanin päätoimittaja. Oujee. Hyvä henkilökohtainen ystäväni Aapo Honkakunnas on tämän vuoden opintovastaava. Kiva Aapolle. Joka tapauksessa päätoimittaja ja opintovastaava ovat yhdistäneet voimansa ja lopputuloksena syntyy sarja netissä julkaistavia artikkeleita, joissa tullaan käsittelemään tällä hetkellä polttelevimpia kysymyksiä koulutuspolitiikan arkipäivästä mahdollisesti rennolla otteella.

Kilta ja sen hallitus tekevät muun muassa opintovastaavan ja puheenjohtajan johdolla suuren määrän sellaista koulutuspoliittista työtä, mikä jää helposti unholaan ja pimentoon. Hallopedit istuvat kuukausittain kokouksissa päättämässä mm. opetettavista kursseista, edustajisto päättää ylioppilaskuntamme toiminnasta, killalla on uusi opintosuunnittelija ja luetteloa voisi jatkaa pidemmällekin. Joka tapauksessa kyse on asioista, joista useamman olisi hyvä olla tietoinen. Ja siihen tässä pyritäänkin.

Liity siis mukaan sivistyksen kelkkaan ja valista itseäsi! Ensimmäiset pari juttua on jo julkaistu ja seuraavat pärähtävät eetteriin ensi viikolla. Myös paperinen Liaani on ilmestymässä, joten kohta sataa ihan kunnolla!

-Päätoimittaja Opna

Ainakin näin asiallista sisältöä on tarjolla
Ainakin näin asiallista sisältöä on tarjolla..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *