Opinnot

Tutkinto-ohjelmamme opintoneuvojana toimii Heidi Vulli. Heidi on opiskelija, joka työskentelee osa-aikaisesti teknis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Heidi auttaa mielellään kaikkia teknis-luonnontieteellisen opintosuunnan opiskelijoita opintoihin liittyvissä asioissa, oli hän sitten killassa tai työhuoneessaan päivystämässä.

Heidin yhteystiedot

Puh: 044 331 3194

Sähköposti: opintotl@tut.fi

Huone: TD 204

Päivystys viikolla 9:

  • ke 1.3. klo 9-11
  • to 2.3. klo 14-16:30
  • pe 3.3. klo 9-10:30

Jos ajat eivät sovi, ota yhteyttä opintotl@tut.fi.

Ohjeita tentti-ilmottautumiseen

POPin Omat opinnot -osiossa on välilehti Tentit, jossa pystyt hakemaan opintojakson tenttejä, ilmoittautumaan tentteihin sekä perumaan ilmoittautumisesi. Tentti-ilmottautuminen aukeaa neljä viikkoa ennen tenttiä ja sulkeutuu viikkoa (7 vuorokautta) ennen tenttiä! Tentti-ilmoittautuminen tulee perua edellisen päivän aamuna ennen klo 8:00.

Jos tentti-ilmoittautumisissa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä IT-helpdeskiin it-helpdesk at tut.fi.

 

Tenttiarkisto

Killalla on yhteinen tenttiarkisto YKIn kanssa. Arkiston löydät täältä. Tenttiarkisto päivittyy sitä mukaan, kun tenttejä tuodaan kiltaan ja opintovastaava saa hoidettua ne arkistoon.

HALLOPEDIT

Kiltaa, ja kaikkia teknis-luonnontieteellisen koulutusohjelman opiskelijoita edustavat hallopedit, hallinnon opiskelijaedustajat. Hallopedit toimivat opiskelijoiden edustajina yliopistomme hallinnon toimielimissä ja ovat itsenäisiä toimielimen täysvaltaisia jäseniä. He valvovat osaltaan opiskelijoiden etua esim. tiedekuntaneuvoston sekä opetuksen kehittämisryhmien kokouksissa. Heihin, kuten myös opintoneuvojaamme, voi ottaa yhteyttä jos haluaa tuoda esiin opiskeluun liittyviä ongelmia.

Tiedekuntamme hallopedit löytyvät täältä.