Opinnot

Tutkinto-ohjelmamme opintoneuvojana toimii Inka Ruoste. Inka on opiskelija, joka työskentelee osa-aikaisesti teknis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Inka auttaa mielellään kaikkia teknis-luonnontieteellisen opintosuunnan opiskelijoita opintoihin liittyvissä asioissa, oli hän sitten killassa tai työhuoneessaan päivystämässä.

Inkan yhteystiedot

Puh: 050 330 3095

Sähköposti: tl.opiskelu.tau[at]tuni.fi

Huone: TD 204

Päivystysajat:

https://poprock.tut.fi//group/pop/opiskelu/yhteystiedot-ja-palvelut/tiedekuntapalvelut/luonnontieteet

Jos ajat eivät sovi, ota yhteyttä opintotl@tut.fi.

Ohjeita tentti-ilmottautumiseen

POPin Omat opinnot -osiossa on välilehti Tentit, jossa pystyt hakemaan opintojakson tenttejä, ilmoittautumaan tentteihin sekä perumaan ilmoittautumisesi. Tentti-ilmottautuminen aukeaa neljä viikkoa ennen tenttiä ja sulkeutuu viikkoa (7 vuorokautta) ennen tenttiä! Tentti-ilmoittautuminen tulee perua edellisen päivän aamuna ennen klo 8:00.

Jos tentti-ilmoittautumisissa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä IT-helpdeskiin it-helpdesk at tut.fi.

 

Tenttiarkisto

Killalla on yhteinen tenttiarkisto YKIn kanssa. Arkiston löydät täältä. Tenttiarkisto päivittyy sitä mukaan, kun tenttejä tuodaan kiltaan ja opintovastaava saa hoidettua ne arkistoon.

HALLOPEDIT

Kiltaa, ja kaikkia teknis-luonnontieteellisen koulutusohjelman opiskelijoita edustavat hallopedit, hallinnon opiskelijaedustajat. Hallopedit toimivat opiskelijoiden edustajina yliopistomme hallinnon toimielimissä ja ovat itsenäisiä toimielimen täysvaltaisia jäseniä. He valvovat osaltaan opiskelijoiden etua esim. tiedekuntaneuvoston sekä opetuksen kehittämisryhmien kokouksissa. Heihin, kuten myös opintoneuvojaamme, voi ottaa yhteyttä jos haluaa tuoda esiin opiskeluun liittyviä ongelmia.

Tiedekuntamme hallopedit löytyvät täältä.

Hakijalle

Opiskelu teknis-luonnontieteellisellä Teknis-luonnontieteellisellä voit opiskella pääaineenasi fysiikkaa, kemiaa tai matematiikkaa, ja mahdollista on myös suorittaa DI-opettajan pätevyydet. Opiskelijoidemme ainejärjestö, Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen ajaa koulutusohjelmamme opiskelijoiden etua ja tarjoaa apua opintoihin liittyvissä kysymyksissä, sekä järjestää vapaa-ajan toimintaa ja yritysyhteistyötä jäsenistölleen. Hallitus-sivulta löydät hallituksemme yhteistiedot, mikäli sinulla on kysymyksiä kiltamme toimintaan liittyen. Lisätietoa koulutuksemme sisällöistä ja hakemisesta …

Tenttiarkisto

Hiukkasen ja YKIn tenttiarkisto Virheistä voi ilmoittaa osoitteeseen opintovastaava[at]hiukkanen.fi. Tervetuloa Hiukkasen ja YKI:n tenttiarkistoon. Arkistostamme löydät niin perusopintojemme kuin jatkokurssienkin tenttejä useilta vuosilta. Tenttejä voit etsiä suoraan kurssikoodin tai nimen avulla. Tavoitteenamme on kerätä kattava kokoelma tenttejä nykyisten ja tulevien opiskelijoidemme opintojen tueksi – tee siis sinäkin osasi ja palauta tenttipaperisi kiltahuoneella olevaan tenttienpalautuslaatikkoon tai …