Tapahtumat​

The Ekat Bileet

Joka vuosi lukuvuoden avaavat hurjaakin hurjemmat The Ekat Bileet. Nämä ovat bileet, joita et halua missata! Lukuvuoden ensimmäiset bileet järjestetään perinteisesti orientaatioviikon tiistaina etupäässä fukseille ja tuutoreille, mutta myös vanhemmat opiskelijat ovat näihin aina tervetulleita. Fuksit usein etkoilevat omissa tuutorryhmissään, jotta bileet saadaan kunnolla käyntiin.

The Ekat Bileet ovat place to be, joissa pääsee nauttimaan loistavasta tunnelmasta, hyvistä live-esiintyjistä kuin myös opiskelijahinnoista! Näitä juhlia on järjestetty jo 20 vuoden ajan, ja vuonna 2022 bileitä juhlittiin isompana kuin koskaan juhlavuoden kunniaksi. 

Kuva: Patrik Parviainen / TT-kamerat

HerkkuWiiniFestarit

Jos viinien maistelu on lähellä sydäntäsi, on tämä tapahtuma juurikin sinulle! Jos viinien maistelu ei ole lähellä sydäntäsi, on tämä tapahtuma juurikin sinulle! HerkkuWiiniFestareilla pääsee nauttimaan ja arvostelemaan enemmän tai vähemmän viinejä muistuttavia seoksia erittäin huokeaan hintaan.

Mukaan voi lähteä joko Wiinintekijäksi tai vaihtoehtoisesti niiden arvioijaksi sekä nautiskelijaksi. Lopuksi raati valitsee joukosta parhaimmat kehitelmät, ja myös yleisön suosikki palkitaan. Täällä jos missä makuelämykset ovat taattuja! 

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat eli tuttavallisemmin vujut ovat jokavuotinen juhla rakkaan kiltamme Hiukkasen syntymäpäivän (9.10.1989) kunniaksi. Vujuilla pääsee pukeutumaan parhaimpiinsa ja nauttimaan hienostuneesta tunnelmasta, maittavasta ruuasta sekä loisteliaasta seurasta. Vuosijuhlilla kuullaan usein puheita, nautitaan erinäisistä esityksistä, palkitaan ansioituneita hiukkasia sekä lauletaan sydämiemme kyllyydestä rakkaan kiltamme kunniaksi.

Jottei ilta loppuisi liian lyhyeen, juhlista jatketaan jatkoille, joilta voikin sitten siirtyä seuraavan päivän silliaamiaiselle. Silliksellä voi palautella mieliinsä edellisillan huippukohtia (ja muistoja) rennossa ilmapiirissä.  

Kuva: Juho Pyykkönen / TT-kamerat

Muut tapahtumat

Hiukkanen järjestää lukuvuoden aikana myös monia tapahtumia jäsenistönsä viihteeksi ja ajankuluksi. Tarjonnasta löytyy niin sitsejä, saunailtoja, liikuntatapahtumia kuin myös muita hengailuiltamia, joista jokaiselle löytyy varmasti jotakin mieluisaa tekemistä. Parhaita tunnelmia voi käydä katselemassa esimerkiksi kuvagalleriasta 😊

Tapahtumaideoita?

Vaikka tapahtumia on paljon, uusia tapahtumakonsepteja mahtuu ehdottomasti mukaan. Jos sinulla on jokin idea tapahtumaksi, ota yhteyttä tapahtumatiimiin!

Veera Niemi

Tapahtumavastaava

tapahtumavastaava@hiukkanen.fi TG: varvista

Hilma Saarinen

Tapahtumatoimari

hilma.saarinen(at)tuni.fi TG: harmitushilma

Johanna Hemminki

Tapahtumatoimari

johanna.hemminki@tuni.fi TG: hemminkijohanna

Paulus Tukia

Tapahtumatoimari

paulus.tukia@tuni.fi TG: huumeenkayttorikos

Paula Janke

Liikuntatoimari

TG: bbpaulabbb liikunta@hiukkanen.fi